Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nyugalmat igénylő embernek...

A nyugalmat igénylő embernek a legjobb, ha egyedül éli le az életét?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről?
2017. ápr. 2. 18:05
 1/9 A kérdező kommentje:

Én nagyon irigylem azokat az embereket,akik egyedül élnek,totál nyugalomban.

Nem kell senkihez alkalmazkodniuk.

2017. ápr. 2. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nyugalmat igénylő vagyok - és nem is nagyon vannak barátaim sem barátnőm - de attól még az ilyen emberek is igényelnek minimális társaságot (pl. család és itt szülőkre gondolok, nagyszülőkre, stb...) mert nekem utóbbiak nélkül nehézkes lenne élnem. De amúgy igen, jól esik sokszor egyedül lenni, amúgy se szerettem sosem alkalmazkodni másokhoz.
2017. ápr. 2. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy barátnőm, aki ilyen. 38 éves és teljesen egyedül él 10 éve. Azt mondta annyi "nyavalyája" van, hogy ő nem tud alkalmazkodni senkihez. Volt már élettársa, aki csúnyán elbánt vele...lehet ez is benne van a pakliban.

De azt sem szereti, ha látogatják, füldugóban alszik így is stb.

Én megértem, én is imádok egyedül lenni.

2017. ápr. 2. 18:10
 4/9 A kérdező kommentje:

Ez nem azt jelenti,hogy az ember nem él társasági életet,csak nem tervez senkivel sem együtt élni.

Én kapcsolatot is leginkább csak úgy tudnék elképzelni,ha nem kellene együtt élni,viszont ezek a kapcsolatok nem nagyon tartósak..

2017. ápr. 2. 18:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen,sajnos én is boldogságot érzek,mikor egyedül vagyok:)

Tudom,hogy ez fura,de hosszabb ideig nekem terhes mások társasága.

2017. ápr. 2. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős érzés, de hidd el nem jó, a végén egyedül maradsz, mint én!
2017. ápr. 2. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
én is nyugalmat igénylő embernek tartom magam, de barátok, és barátnő nélkül kb nagyon unalmas lenne az élet.
2017. ápr. 2. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:

A magam példáján nézve igen: a nyugalom miatt döntöttem úgy, hogy egyedül élek. Alkotóként különösen fontos nekem a csend, a befelé figyelés.

"Én kapcsolatot is leginkább csak úgy tudnék elképzelni,ha nem kellene együtt élni,viszont ezek a kapcsolatok nem nagyon tartósak..."

Most kicsit beleéltem magam egy ilyen szituációba, és úgy találom, hogy ha elindítanék egy ilyen távkapcsolatot, igazából nem is lenne fontos, hogy az tartós-e vagy sem. Nem zavarna, hogy nem tartós, ha el akar múlni, hadd múljon el békével.

2017. ápr. 2. 19:01
 9/9 anonim ***** válasza:
A magam stílusából kiindulva igen. A nyugalmat szeretem, a saját gondolatvilágomban élni, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeretnék társat, viszont tudom, hogy ezzel csak büntetném az illetőt.
2017. ápr. 2. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!