Ti mit szoktatok csinálni hétvégente? Csak én vagyok ilyen unalmas?
Főlek 16-20 évesekhez szól a kérdés.
Leírnátok hogy mit szoktatok csinálni szombaton, vasárnap és péntek délután?
Én általában semmit,kemény a suli és a hétvége nagy részében tanulok vagy pihenek, ami nálam filmezést és olvasást jelent, ilyen jó időben ezeket kint csinálom az udvaron. Nem olyan sűrűn, havi 2-3 alkalommal főleg ilyen időben van hogy elmegyünk egy közelebb lakó barátnőmmel bicajozni vagy ha jó film van akkor moziba. De az 1-2 közelebbi barátnőm elég messze lakik tőlem (1 órányira), nem tehetjük meg hogy felhívjuk a másikat azzal hogy "nincs kedved sétálni egyet?". Eleve fél órányi buszozásra van mindannyiónknak a város ahol csinálhatnánk is valamit. Viszont nem szorulunk erre rá, a suliban reggeltől szinte estig együtt vagyunk.
Idáig elvoltam ezekkel a lustizós, relaxálós hétvégékkel de mostanában nagyon el tudja venni a kedvem ha hallom hogy ez itt volt, a másik meg ott, bulizás, túrázás, mindenki éli az életét, én meg itthon ülök és tanulok. Pedig nagyon szeretem ezt az életmódot introvertáltként, de nagyon rossz hangulatom lesz ha azt látom hogy milyen unalmas az életem másokhoz képest.
Nem vágyom bulizni, viszont bármit megadnék ha kalandosabb életem lenne, imádok országokat járni (amire sajnos csak nyáron van lehetőség), szívesen diákmunkáznék is, főleg külföldön. De egyikre sincs lehetőségem,az itteni szórakozási lehetőségek pedig nem nekem valók:/
Szerintetek unalmas vagyok? Nektek hogy telnek a hétvégék?
17/l
Az esetek többségében programozok, tanulok, videót nézek, kertészkedek, pihenek. Amikor a szüleim kimozdulnak valahová, megyek velük.
Mondjuk most itt a jó idő, nem ártana bevezetnem 1-1 óra sétát a Bükkben hétvégente. A társaságot és a tuctuc zenét nem igénylem túlságosan.
Amikor az ösztöndíjból futja, kulturális programot szervezek magamnak. Ebben a hónapban ülős koncert van betervezve.
Én sosem unatkozok. 5 évig jártam egyetemre, ahol folyamatosan tnaulni kellett és nem volt időm a hobbijaimra, (mert ha volt szabadidőm azt a kocsmában töltöttem) így hogy végeztem, minden szabad perc öröm.
Egyébként ha egyedül vagyok, akkor rajzolok, festek, megtanulok új dolgokat pl. horgolni. Jó érzékem van a grafikusi munkához, így szoktam munkákat csinálni, folyamatosna tanulom ezt a szakmát. Takarítok, kajákat tanulok megfőzni, fejlesztem az angolom stb. stb. De én ritkán vagyok egyedül, mert úgy alakítom a dolgokat, hogy a barátaimmal illetve a párommal legyek többet.
Mozdulj ki egyedül! :) Menj el kirándulni, biciklizni, sétálni vagy amihez kedved van.
Én is ezt teszem, ha éppen nincs senki aki eljönne velem, de mehetnékem van. :D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!