Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit szoktatok csinálni...

Ti mit szoktatok csinálni hétvégente? Csak én vagyok ilyen unalmas?

Figyelt kérdés

Főlek 16-20 évesekhez szól a kérdés.

Leírnátok hogy mit szoktatok csinálni szombaton, vasárnap és péntek délután?

Én általában semmit,kemény a suli és a hétvége nagy részében tanulok vagy pihenek, ami nálam filmezést és olvasást jelent, ilyen jó időben ezeket kint csinálom az udvaron. Nem olyan sűrűn, havi 2-3 alkalommal főleg ilyen időben van hogy elmegyünk egy közelebb lakó barátnőmmel bicajozni vagy ha jó film van akkor moziba. De az 1-2 közelebbi barátnőm elég messze lakik tőlem (1 órányira), nem tehetjük meg hogy felhívjuk a másikat azzal hogy "nincs kedved sétálni egyet?". Eleve fél órányi buszozásra van mindannyiónknak a város ahol csinálhatnánk is valamit. Viszont nem szorulunk erre rá, a suliban reggeltől szinte estig együtt vagyunk.

Idáig elvoltam ezekkel a lustizós, relaxálós hétvégékkel de mostanában nagyon el tudja venni a kedvem ha hallom hogy ez itt volt, a másik meg ott, bulizás, túrázás, mindenki éli az életét, én meg itthon ülök és tanulok. Pedig nagyon szeretem ezt az életmódot introvertáltként, de nagyon rossz hangulatom lesz ha azt látom hogy milyen unalmas az életem másokhoz képest.

Nem vágyom bulizni, viszont bármit megadnék ha kalandosabb életem lenne, imádok országokat járni (amire sajnos csak nyáron van lehetőség), szívesen diákmunkáznék is, főleg külföldön. De egyikre sincs lehetőségem,az itteni szórakozási lehetőségek pedig nem nekem valók:/

Szerintetek unalmas vagyok? Nektek hogy telnek a hétvégék?

17/l

2017. ápr. 1. 12:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
szexelek
2017. ápr. 1. 12:32
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Bocsi ha 26 évesen válaszolok de nekem még rosszabbul mint neked... Iskolát munkalehetőség az nincs mint ahogy haverjaim sincsenek. Ráadásul alvásproblémákkal is küzdök ami miatt se olvasni se filmezni nincs kedvem... Szóval egész héten ülök a gép vagy a tv előtt és gondolkodom, hogy mi a fenét csinálhatnék... Mondjuk ilyenkor annyiból jobb legalább, hogy kint lehet lenni a kertben így valamennyire le tudom magam foglalni.
2017. ápr. 1. 12:36
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Az esetek többségében programozok, tanulok, videót nézek, kertészkedek, pihenek. Amikor a szüleim kimozdulnak valahová, megyek velük.

Mondjuk most itt a jó idő, nem ártana bevezetnem 1-1 óra sétát a Bükkben hétvégente. A társaságot és a tuctuc zenét nem igénylem túlságosan.

Amikor az ösztöndíjból futja, kulturális programot szervezek magamnak. Ebben a hónapban ülős koncert van betervezve.

2017. ápr. 1. 12:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Amiket leirtál teljesen igaz rám is. Minden hétvégémet tanulással töltöm meg zenélek, tv-zek. A barátnőim a várostól messzebb lévő falukban laknak tehát gyakorlatilag a sulin kívül egyáltalán nem találkozunk. Pedig szívesen mennék velük sétálni egyet, főleg ilyen jó időbe.
2017. ápr. 1. 12:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Értem, örülök hogy mások is vannak így:) A második válaszolónak üzenem hogy ne szomorkodjon, lesznek még jobb időszakok is, valószínőleg találni fogsz olyan társaságot akikkel elütheted az időt ha szeretnéd.
2017. ápr. 1. 12:43
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

Én sosem unatkozok. 5 évig jártam egyetemre, ahol folyamatosan tnaulni kellett és nem volt időm a hobbijaimra, (mert ha volt szabadidőm azt a kocsmában töltöttem) így hogy végeztem, minden szabad perc öröm.

Egyébként ha egyedül vagyok, akkor rajzolok, festek, megtanulok új dolgokat pl. horgolni. Jó érzékem van a grafikusi munkához, így szoktam munkákat csinálni, folyamatosna tanulom ezt a szakmát. Takarítok, kajákat tanulok megfőzni, fejlesztem az angolom stb. stb. De én ritkán vagyok egyedül, mert úgy alakítom a dolgokat, hogy a barátaimmal illetve a párommal legyek többet.

2017. ápr. 1. 12:51
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Semmit, szó szerint semmit. Ülök itt a számítógép előtt, de ezzel se csinálok igazából semmit, csak bámulom a monitort egész nap. Még tanulni se tanulok, pedig az lehet nem ártana.
2017. ápr. 1. 12:59
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
A hétköznapjaimba öt perc szünet nem fér bele, szóval hétvégén hatalmasakat alszom, filmeket nézek, olvasok, ilyesmi. És már nem is hív senki sehova, mert egyszerűen nincs kedvem menni, szintén introvertáltként kell az én-idő, amikor egyedül vagyok, és csak azt csinálom, amihez kedvem van.
2017. ápr. 1. 13:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Mozdulj ki egyedül! :) Menj el kirándulni, biciklizni, sétálni vagy amihez kedved van.

Én is ezt teszem, ha éppen nincs senki aki eljönne velem, de mehetnékem van. :D

20/F

2017. ápr. 1. 13:27
 10/12 anonim ***** válasza:
bármit ami örömmel tölt el.
2017. ápr. 1. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!