Csináltam egy videot youtubra de csunyán elrontottam?
Figyelt kérdés
Nem játsza le, ha be írjátok? Lécci irjátok le nekem. Be linkelem, de az leszz ott, hogy a video nem elérhető. Miért? [link] 2017. márc. 31. 14:18
11/17 anonim válasza:
Lejátssza a linken is és úgy is ha rákeresek.
12/17 A kérdező kommentje:
Nekem azt irja itt ki ha rá nyomok hogy a video nem elérhetö. Miért?
2017. márc. 31. 14:47
13/17 A kérdező kommentje:
Mit csesztem el? Hogy adná ki nekem is ha be irom?
2017. márc. 31. 14:49
14/17 anonim válasza:
Nyugodj meg, szerintem rajtad kívül mindenkinek lejátsza.
15/17 anonim válasza:
No summa summárum: Nem rontottad el, csak olyan zenével festetted alá, ahol a zenejog tulaj nem engedélyezi okostelon, tableten lejátszását. Ilyenkor az okostelon kb. ez jelenik meg: "A video nem érhető el" DE fenn van a YouTUben, nézd meg laptopon vagy asztalin, azokra a zenejog tulaj nem korlátozta. Hogy miért van ez igyí? Kemény anyagi indokok miatt. Az utóbbi időben ugyanis nagyon elszaporodtak a minikütyük (okostelo, tablet, stb) és mindenki azon szeretné megnézni a videokat. Ezért a zenejog tulaj a zene megvételére ösztönöz azzal, hogy egyszerűen kiköti, minikütyün nem nézheted meg a videot.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Ezt nem is tudtam idáig.
2017. ápr. 1. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!