Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolsz miért lett...

Mit gondolsz miért lett mostanában menő, hogy az ember nem néz tv-t? Miért hiszik azt, hogy ettől, vagy attól, hogy néha eljárnak színházba, értelmesebbek, mint mások?

Figyelt kérdés
2017. márc. 30. 18:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

# 7

Te vagy több ezer csatornát fogsz, vagy a TV műsorokkal nem vagy képben, vagy a számokkal állsz hadilábon.

2017. márc. 30. 19:16
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

A tévé elavult, nem halad a korral.

Amiért én nem nézek tévét:

- Sok unalmas reklám, sok csatornán bőven a műsoridő fele reklám, van ahol több is.

- A legtöbb sorozat és film elérhető a neten, akkor nézem amikor szeretném, nincs reklám, gyakran választható opció a felirat vagy a szinkron.

- A tévécsatornák "saját készítésű" műsorai hidegen hagynak, sőt néhány kifejezetten rossz egy nézés után. Irritál Majka, Balázs, Vágó István meg a többiek jópofáskodása, erőletett viccei, "rajulása" (rádiót ugyanezért hagytam ott, csak ott Bochkor a főripacs)

- A híradó színvala siralmas, az egyiken kormánypropaganda, a másikon az ellenzék ajvékol. Legrosszabb mégis az RTL híradó ahol a 444-ről és a hírcsárdából vesznek át híreket. Ez több, mint megalázó.

- Brutál sok ismétlés, nem hiszem el, hogy van akit még mindig érdekel tízezrdik ismétlésre is a Reszkessetek betörők, Rex felügyelő, Walker, Medicopter, Sas-kabaré válogatások.

- A tévés személyiségek többsége idegesítő. Íme egy lista a legrosszabbakról: Majka, Balázs, Puzsér, Havas Henrik, Hajdú, Harsányi Levente, Szujó.

2017. márc. 30. 19:26
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
11. Vagy te. Nem ertem sokan miert hiszik h rtl meg tv2 van es ennyi
2017. márc. 30. 19:36
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

És hiába van igazad #7 alatt, a tévécsatornák nem a "teheccségkutató" szarok miatt rossz.

Most, ha végig kellene elemeznem a csatornákat kijönne, hogy még az a legkisebb baj.

Van csatorna ahol nincs is ilyen műsor, de a beteges méretű reklámcunami nézhetetlenné teszi a csatornát (AXN és alcsatornái, Comedy Central, Viasat3 és alcsatornái).

Aztán vannak azok ahol "hiteles" történetekkel bombáznak, észre sem véve azt a kis bakit, hogy nyílván "nem megrendezett" a dolog úgy, hogy két centire áll a kamerás a beszélőtől (TLC, Spektrum)

Az ismeretterjesztők jók is lehetnének, ha nem akarnának mindenáron befolyásolni Natgeo és Viasat History = "Csak az amcsi katona a jó katona!"

Ugyanezért nézhetetlenek a politikai tévécsatornák is: M1, ATV, Hírtv. Minden műsorból ömlik a "gazdapárt" propagandája. És érdektelen, hogy épp fidesz, mszp vagy simicska (mostanában jobbik-párti) a főnök. És Havas Henriket, Puzsér Róbertet és Csintalan Sándort száműzni kellene már.

RTL, TV2 és alcsatornái: Sajnos rájuk igaz a sok gagyi "teheccségkutató" meg reality. Délután pedig a 20 éves sorozatoké a tér, most komolyan Rex Felügyelő, Walker, Medicopter, Cobra 11?

A saját műsorok pedig leginkább a cigányság igényeit elégítik ki (Éjjel-nappal BP, Pumpedék), ahogy az esi sorozato is (BK, bár azt a nyugdíjasok is szeretik + Szulejmán)

Sport TV-k rétegadók.

A muzsikatévék szintén.

2017. márc. 30. 19:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
nem azért nem nézek tv-t mert menő vagy sem, hanem mert pár éve elegem lett abból, hogy 10 percenként egy 8 perces reklámblokkot kell végignéznem!
2017. márc. 30. 20:04
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

Mert az átkerült a buta, proli dolgok közé, amitől el kell határolódni.

Az egy dolog, hogy valaki nem talál érdekes műsort a tvben, ezért nem kapcsolja be, de az már egy konkrét jelenség, hogy egyesek úgy akarnak kiemelkedni a tömegből, hogy hosszasan ecsetelgetik, hogy mióta és miért nem néznek tv-t, meg hogy mekkora baromság az egész, és csak a birka találja szórakoztatónak. (Miközben ugyanazokat a sorozatokat torrentelik le illegálisan, mint amik a tvben is mennek)

Ez ugyanaz a kategória, mint hogy vegák közt is van olyan, aki csak simán nem eszik húst, meg vannak olyanok, akik boldog-boldogtalannak reklámozzák, hogy a húsevés gyilkosság, meg a globális felmelegedés a húsevők hibája, és mindenki aki valaha is ivott tejet hozzájárult ahhoz, hogy újszülött teheneket kínozzanak.

2017. márc. 30. 20:14
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
Miért kellene tv-t nézni? Egyre kevesebb az értelmes műsor, és még azok is meg vannak szakítva reklámmal, ez számomra épp elég ok azért hogy ne nézzek tv-t, nem azért nem nézem mert "menő" nem nézni. Forma-1-et mindig nézem, meg néha focit nézek, és nekem ennyi a tévézés. #6 írta a Beugrót és a Showder Klubot, ezeket én is szeret(t)em, csak előbbi sajnos megszűnt, utóbbi meg eléggé színvonaltalan lett. 18/F
2017. márc. 30. 20:45
 18/18 anonim ***** válasza:
62%
Én azért nem nagyon nézek tv-t, mert ha valami filmet, sorozatot szeretnék nézni, akkor bármikor letölthetem, eredeti nyelven, mert az esetek nagy részében herótom van a szinkrontól. A valóságshow-k, tehetségkutatók nem érdekelnek, a TLC-s baromságok szintén nem. M1-et és társait inkább hagyjuk is... :D Amíg volt Investigation Discovery-nk, azt néztem sokszor, a mamám szolgáltatójánál még mindig van, szóval ha nála vagyok, akkor bekapcsolom a TV-t, ezen kívül meg max. rajzfilmeket (lol :D) nézek TV-ben (pl. ha újraadnak valami régi kedvencet, a maiakat nem igazán kedvelem).
2017. márc. 30. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!