Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha egy rendezv...

Mit csinálnátok ha egy rendezvényen találkoznátok egy volt főnökkel?

Figyelt kérdés
Mondjuk otthagytok egy munkahelyet vagy nektek mondanak fel, és elmentek valahova és ott a volt főnök. Köszönés? Hello? Levegőnek nézés, elmész mellette? Mit tennétek? Dobnátok egy hello-t?
2017. márc. 29. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez függ a távozás körülményeitől is. Ha probléma, konfliktus nélkül távoztam/mondtak fel nekem, akkor udvariasan köszönnék.

Ha megalázás, terror közepette történt a távozás, elfoglalnám magam valami olyan tevékenységgel, aminek végzése közben biztos, hogy nem kerülnék kontaktusba az illetővel.

2017. márc. 29. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Ha egyébként jóban voltunk, odamennék kezetfognék vele, hogy "jó napot, hogy van?" lefutnám az illedelmességi köröket, aztán ott hagynám, ha rosszban váltunk el, akkor pedig csak biccentenék neki, hogy jó napot és mennék tovább a dolgomra.
2017. márc. 29. 15:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Úgy kezelném, mint egy távolabbi kollégát. Ha rendezvényen meglátnám tőlem távolabb, akkor egy pillanatig keresném vele a szemkontaktust, majd bólintanék, de nem mennék oda hozzá. Direkt nem kerülném, ha úgy adódna, hogy 5 méteres körzetembe kerül, akkor köszönnék neki.
2017. márc. 29. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha viszont nő vagy, ő meg férfi, akkor most már semmiképpen sem köszönj előre.
2017. márc. 29. 15:09
 5/10 A kérdező kommentje:

Én férfi vagyok.

Csak elgondolkodtam hogy ha találkoznék egy volt főnökömmel, megkérdezném:

1. ott van e cégnél (jól emlékszem ki hol dolgozott)

2. mi a helyzet a cégnél.

Bár lehet lenne aki elhajtana: Húzz már innen.

Magamról annyit hogy nem vagyok kötekedő típus, ezt azért írtam mert vannak "érdekes szituációk".

2017. márc. 29. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Köszönnék és egy kicsit beszélgetnék is velük. Nem rúgtak ki sehonnan és az összes eddigi munkahelyemről jó viszonyban jöttem el, semmi okom bunkó parasztnak lenni.
2017. márc. 29. 15:13
 7/10 A kérdező kommentje:

De figyelj az szerinted bunkóság ha elmész mellette és kerülöd a szemkontaktust?

Elmész mellette azt kész, ha nem volt segítő míg ott dolgoztál.

2017. márc. 29. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen. Minden ember mellett, akit valamivel jobban ismersz bunkóság szerintem úgy elmenni, hogy levegőnek nézed.
2017. márc. 29. 15:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem bunkóság valakit levegőnek nézni, akit ismersz.
2017. márc. 29. 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Minek kérdezgetnéd? Jópofizni felesleges, szurkálódni meg magadra nézve nem elegáns.

Ne keresd a társaságát, de ha látod inkább kezdeményezd a szemkontaktust, ha csak nincs miért szégyenkezned.

2017. márc. 29. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!