Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kell egy lánnyal...

Hogyan kell egy lánnyal beszélgetni?

Figyelt kérdés
Miről szerettek beszélgetni, lányok? Mit mondjak, hogy ne unjátok magatokat halálra? Milyen témáknak örültök? Sajnos nincs gyakorlatom ebben, pedig huszonéves vagyok már.
2017. márc. 27. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
menstruáció, körmök, hajfestés, divat, pasik, kozmetika, szoli.
2017. márc. 27. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy lehet velünk beszélgetni, mint a fiúkkal. Jó, vannak témák, pl. autók, számítástechnika, amikhez kevésbé tudunk/akarunk hozzászólni, de ezt leszámítva nem nagy ördöngösség.
2017. márc. 27. 15:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Fiú létemre nem érdekelnek az autók, sem a foci, sem a számítástechnika. Nem iszom, nem bulizom. Így azért rosszabb esélyekkel indulok egy lánynál.
2017. márc. 27. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem a viágból ki lehet kergetni a csajos témákkal.Imádok zenékről, filmekről, művészetről beszélgetni, szeretem, ha valaki nyíltan elmondja a véleményét egy dologgal kapcsolatban, meg kíváncsi vagyok a meglátásaira :)
2017. márc. 27. 16:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Á, szóval van még olyan lány, aki értékeli a művészeteket! Jó olvasni!
2017. márc. 27. 16:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Jómagam zenélek, mit meg nem adnék érte, ha lenne olyan lány, akivel ebben a témában tudnék beszélgetni!
2017. márc. 27. 16:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Élet értelme.Szépítkezési dolgokról lányokkal is lehet beszélni, minek hozzá fiú.Amúgy nincs megadott téma, ha két megfelelő ember van együtt, akkor magától jön.

L

2017. márc. 27. 16:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Ki akart szépítkezési dolgokról beszélgetni?
2017. márc. 27. 16:13
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

Ti annyira hülyék vagytok, már elnézést :D Az egyes válaszolóhoz nem is fűznék semmit, de te is, kérdező! Szerinted attól leszel több a szemünkben hogy végighányod esténként a Király utcát?

Bármiről, ami őszintén érdekel. Meg fogsz lepődni, mikor rájössz, mennyire ugyanazt az Internetet böngészik, ugyanazt a mozit/tv-t nézik, ugyanazt a zenét hallgatják. Sőt, ugyanazt sportolják.

2017. márc. 27. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!