Miért van az ezen az oldalon, hogy fiúk fiúkkal nem akarnak beszélgetni, csak lánnyal?
Figyelt kérdés
Lánnyal lányként már sokszor beszélgettem, de fiúnak kiadva magamat fiú nem akart velem beszélgetni. Ahogy leírtam a nememet, egyből nem írtak vissza. Wtf.?
Amúgy lány vagyok.
2017. jan. 16. 01:22
1/9 anonim válasza:
nem tudom én mindenkivel elvagyok
2/9 anonim válasza:
Idegen lánnyal jó beszélgetni, de idegen fiúra nem akarnak időt szánni szerintem. Bár én megírnám, ha nem akarnék beszélgetni. Meg a témától is függ szerintem.
3/9 anonim válasza:
Én sem beszélgetek ismeretlen fiúkkal ezen az oldalon. Lányokkal elbeszélgetek, de nem látom értelmét a saját nememre pazarolni az idot.
4/9 anonim válasza:
Jaj, mert bizsergeti őket, hogy esetleg több is lehet. Nem beszélgetni akarnak, hanem bszni.
5/9 A kérdező kommentje:
Szánalmas.
2017. jan. 16. 02:47
6/9 anonim válasza:
A melegek vissza fognak irni ne aggodj:D
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor írjanak a melegek! :(
2017. jan. 16. 03:56
8/9 anonim válasza:
Egy idegen beszélgetőpartnernél mindig benne van egy kicsit a párkapcsolati opció. Tudod nem ismered, vadidegen, nem tudod, hogy néz ki, kicsit ott motoszkál a "hátha kifogom az aranyhalat" lehetőség. Fiú-fiú esetén (nyilván hetero beállítottságnál) nincs ilyen, tehát csak akkor kerül sor beszélgetésre, ha annak célirányos oka van (kérés, kérdés stb).
9/9 anonim válasza:
Mert utálom a saját nememet :D és volt, hogy lánynak hittek, rámírtak, nem mondtam eleinte konkrétumot és ismerkedni akart, leírtam fiú vagyok nem írt vissza :D
És ne hidd, hogy olyan céllal keresem a lányokat. Szocfóbiás vagyok szóval nem, párkapcsolat jelenleg közel sem érdekel elhiheted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!