Berki Krisztián mitől ilyen sikeres? Szerinted mi kell a sikerhez és pénzhez?
Azt ne írja senki hogy kemény munka, kitartás, szorgalom. Nyilván ez is vezet valamire, de a meggazdagodáshoz nem elég.
Szerintem csak simán hülyére kell venni az embereket, átgázolni rajtuk gátlástalanul, lenézni és kihasználni őket.
Sokan ezt nem tudják megtenni mert túlságosan alábecsülik magukat és jószívűek.
Néztem most egy csomó édes életet, meg Berki interjút és az jött le belőle, hogy Berki nem egy buta ember. Okosabb mint azok az emberek akik lenézik és egy bohócnak tartják. Tudja hogyan kell pénzt csinálni a semmiből, a sok nagyokos aki szidja nem képes rá. És igaza van. Minek legyen normális, komoly ember ehhez a beteg szar világhoz. A máz mögött még lehetünk valakik. De teljes egészében sohasem lehetünk, mert születésünktől fogva hat ránk a világ. Úgy mint a régebbi korok is formálták az embert, a mostani is formálja valamilyenre. Felesleges, nem lehet normális, értékes, korrekt embernek lenni. Fogalmunk sincs, mit csinálnak belőlünk és mik lehetnénk, mi emberek.
Talán kicsit pszichopatának kell lenni ahhoz, hogy valaki elérjen ilyen dolgokat.
Van pár megszólalása amire felfigyeltem. Agykontroll - addig hajtogatja hogy ő mekkora király meg tökéletes, amíg tudattalanul is de az emberek elhiszik, és félnek tőle meg becsicskulnak neki, hiába egy utolsó bunkó senkiházi. Tekintély, ez a kulcs.
Másrészt két videójából is kiderül, hogy zsidó származású, így már érthető hogy van ennyi pénze. De szeretném megtudni, hogy mitől terjedt el ez a dolog, hogy a zsidók sok pénz csinálnak, meg jól üzletelnek? Mert ha így van, szeretném megtudni a titkukat. Szeretném megtanulni ezt a mentalitást. Nem látom értelmét hogy az életet dolgozásra pazaroljam. És igen, ez a mondat teljesen rendben van és jogos! Ha nem így gondolod, te is agymosott vagy.
Így két opciót találtam ki, az egyik hogy lemondok a pénzről, a másik hogy sok pénzt csinálok.
Nem járok egyetemre, nem áll előttem fényes karrier, nem vagyok egy szorgalmas ember, bár ez nem jelenti azt hogy nem lennék rá képes hogy azzá váljak, csak egyszerűen nem látom értelmét.
Elgondolkodtam ezeken a dolgokon, az emberek működésén, a tekintélyen, a manipuláción. A gyenge, szolgalelkű emberekből általában nem lesznek Berki Krisztián féle milliomosok.
Ki mit gondol?
neki semmilyen nincsen legalabbis fele annyi se, mint amennyit a media lekozol
egy reklamarc. a kocsikat, ruhakat, ekszereket, napszemuvegeket, azokat az eteleket amiket draga helyeken elfogyaszt, az egesz etrendjet tujaldonkeppen ingyen kapja
csoda hogy a lakast ahol forgat nem ingyen kapta (bar nem kizart)
nem csak o, ott van egy csomo ilyen celeb ma Mo-on aki ugyanigy el... Gyozike es csaladja, Kasza Tibi, Demcsak Zsuzsi es meg sorolhatnam hosszu lenne a lista.. persze nem mindenki ugyanazt kapja, van aki tobbet/kevesebbet de igy ingyen elvannak a media szereplesukbol
a baj ott lesz, ha ejtik. mint pl. Gyozit, ejtettek es ma tamadjak.
jo pelda ez a kavezos fazon, dokumentumfilmeket csinalt a teveben, aztan onnan kitettek valamiert es atallt a kavezo businessbe felhasznalva a korabbi ismertseget, es lam milyen jol megy neki.. frei cafe!
Te, kérdező, miben méred a sikert?
A vagyonban? A gazdagságban? Abban, hogy sokan utálnak, vagy sokan "szeretnek" - (szeretnének a te pénzeden csüngeni). Abban, hogy oda utazol ahova akarsz és akkor amikor akarsz? Van akinek az a siker, hogy szült 5 gyereket és nem kell dolgoznia mert a férje eltartja. Minden embernek mást jelent a siker.
Bármelyiket elérheted. Lehetsz szorgalmasan és kitartóan egy szemétláda, mocskos őstulok ahogy Berki. Te is triggerelheted az embereket és imádni fognak utálni. Legyen vastagbőröd, hogy el is viseld ezt és garantált a "siker". Akinek a személyisége ilyen az megtalálja azokat az embereket akik hasonlóak és segíteni fogják ezen az úton.
Viszont mindennek két oldala van. Ennek ára van. Mindent megkaphatsz amit akarsz és ha nincsenek elveid vagy fenntartásaid, akkor csak tőled függ, hogy meddig mész el azért amit akarsz.
Berki szerintem a börtönből is valóságshowt csinálna, én szívem szerint ablaktalan magánzárkába csuknám 10 évre és csak kaját adnék neki, meg vizet. Neki ennél nagyobb büntetés nem lenne, hogy senki nem foglalkozik vele. Nem bírja elviselni, hogy ne vele foglalkozzon mindenki (is), az is aki utálja meg az is aki kedveli. Tehát ha ignorálod és nem veszel róla tudomást, neki az a legnagyobb sértés.
A nejével összefutottam párszor Békáson. Egy arrogáns, törtető, cseppet sem kedves, idegbeteg, nagyképű csaj és személyesen pont nem olyan, mint amit az instáján mutat magából. Nem csoda, hogy összekavart Berkivel.
Tehát összegezve. Mindent megkaphatsz amit akarsz, de ára van. Mit vagy hajlandó fizetni azért, hogy elérd amit akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!