Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Pasik ti össze állnátok egy...

Pasik ti össze állnátok egy 110kg lányal?

Figyelt kérdés

2017. márc. 25. 23:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
barmilyen nonek orulnek jelenleg de ez mar nekem is sok, ugyhogy nem.
2017. márc. 26. 12:05
 22/28 anonim ***** válasza:
Evőversenyre összeállnék vele...
2017. márc. 26. 12:10
 23/28 anonim ***** válasza:
52%
178 cm-nél a 80kg sem vékony, nem hogy a 110, 40kg felesleg van rajta legalább, van olyan lány aki önmagában 45kg....
2017. márc. 26. 13:43
 24/28 anonim ***** válasza:

23.: Felnőtt nőnek a 45 kg sem egészséges, 150 cm testmagasság felett ez kórosan sovány!

A BMI testsúlyindex kalkulátor ezt a tanácsot adja 178 cm magas és 110 kg felnőtt nőknek.:

"Sajnos, a rajtad lévő súlyfölösleg miatt a kórosan elhízottak csoportjába tartozol. Mindenképpen fogynod kell, ehhez azonban érdemes lenne egy szakorvos segítségét is kérned: lehetséges ugyanis, hogy a hízás hátterében nemcsak a csokoládé és a marhapörkölt áll... ha nincs semmi egészségügyi problémád, akkor lassan, fokozatosan, a drasztikus kúrákat mellőzve kezdj el fogyni. Mozogj, amennyi csak jólesik (elsősorban a sétát, az úszást ajánlják ilyen esetben), a hatalmas ételadagokat cseréld kisebbre, és figyelj oda a minőségi táplálkozásra. Az étrended legnagyobb rézben zöldségekből, gyümölcsökből, sovány húsból és tejtermékekből álljon!"

forrás: [link]

178 cm magas nőnek 59 - 74 kg kívánatos testtömeg szélsőértékeket olvastam.: [link]

Persze van eltérés a különböző táblázatok között.

Nekem főleg a személyiség és az arc volt mindig fontos, aki ismer ezt tudja. Ugyanakkor egy igen erős testalkatú, nem túl szép nőnek ugyanolyan nehéz lehet udvarolni, mint egy csinos, nőiesen formás lánynak.

2017. márc. 26. 14:03
 25/28 anonim ***** válasza:

24. " Felnőtt nőnek a 45 kg sem egészséges, 150 cm testmagasság felett ez kórosan sovány! " Nem ez egyáltalán nem így van, csontozattól és izomtömegtől függ, ha könnyű a csontozata, akkor 155cm-es lány nagyon sokszor ennyi kg, több ilyen ismerősöm van.

A BMI megint nem ér semmit, mert szimplán a magasságot és a súlyt nézi csak, miközben több tényező is nagyon befolyásolja hogy, hogyan is nézel ki.

[link] Nyilván a jobb oldali lány valamivel magasabb, de a képből látszik, hogy nem sokkal, és hatalmas különbség van a 2 test között, a BMI ezért nem ér semmit.

2017. márc. 26. 14:19
 26/28 anonim ***** válasza:
Én simán, imádom a túlsúlyos nőket, mondhatni fétis szinten, tehát még az se zavarna ha hízna. :) Oda vagyok a nagy pociért, szeretem ha picit lóg az a legjobb, a narancsbőr is sexy szerintem és a hurkácskák.
2017. márc. 26. 16:27
 27/28 anonim ***** válasza:

Megdönteni Füles Mackót :D

https://www.youtube.com/watch?v=GqVW7ob8gps

2017. márc. 26. 17:41
 28/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, mutass egy képet.
2017. márc. 26. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!