11/28 anonim válasza:
Ha bejön és van benne valami plusz, akkor igen. A szép arc mennyire szép?
12/28 anonim válasza:
ha összeállnánk, akkor mégtöbb lenne együtt a súlyunk :D
14/28 anonim válasza:
Ha olyan személyiség társul, ami megfog, akkor simán összejönnék vele. :)
15/28 anonim válasza:
Nem.. ez már tényleg túl sok. Nincs bajom a kövér lányokkal, de 30+ kiló túlsúly már nem csak hogynem szép, de egészségtelen is.
16/28 anonim válasza:
Én 80 vagyok sacc hasonló magassággal, szóval kisebb vagyok nàla így párkapcsolat elég nehéz lenne. Viszont egyszer kipróbálnám milyen egy ilyen nagy testhez bújni, ami nagyobb, mint én. Ha az így teli, párnás. De nehéz így elképzelni 110 kilót.
17/28 Fatal_3rror_ válasza:
Hát nem tudom, engem vonzanak a nálam magasabb lányok, de csak akkor ha relatív vékonyak.
Én 176 vagyok, és vagyok 85 kiló, de még így is vagy 10 kg plusz van rajtam, 110 már elég durva lehet.
18/28 anonim válasza:
Aki idáig hagyja fajulni magát, nen illik hozzám.
19/28 anonim válasza:
Szerintem nem. Esetleg kép róla?
20/28 berkilac válasza:
Nezukk meg az amerikaiakat. Tobbseguk 100 felett vannak. Boldogok eggyutt es kesz.
Volt egy lany ismerosom, aki nem volt vekony es nem volt szep. Olyan kisugarzasa volt, olyan noiessen viselkedett es olyan jokedelyu volt, hogy mindenki vonzonak talalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!