Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek van vagy vannak olyan...

Nektek van vagy vannak olyan zeneszámaitok amik? (lent folytatom)

Figyelt kérdés

Amik tetszenek de nem hallgatjátok,mert rossz érzést kelt bennetek vagy esetleg valami rossz emléket idéz fel?

Ha igen leírjátok a címét? Csak kíváncsi vagyok,egyszer 9GAG-en láttam egy ilyen posztot és a posztoló leírta az övét a címben és ugyanaz az egyik nekem is,tökre meglepődtem

TFK-War of Change a másik pedig a Linkin Park-tól az Easier to Run

2017. márc. 24. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Kool and the gang, Earth wind and fire számai. Nem tudom megmagyarázni, imádom, szeretem, de olyan sivár lesz minden.
2017. márc. 24. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen, de még csak nem is hallottam ilyenről. A két említett szám is tetszik, nincs velük semmi gondom. Ha valami tetszik, akkor azt szivesen hallgatom.
2017. márc. 24. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Nine Inch Nails - Hurt

(Nem, nem Johnny Cash írta, ő csak feldolgozta.)

2017. márc. 24. 22:22
 4/10 A kérdező kommentje:

2-es: Ez azért furcsa kicsit nekem,mert az alatt a poszt alatt volt vagy 8-9 ezer komment és így néztem,hogy azta,gondoltam én is megkérdezem. Ugye ha egy számnak nagyon mély a szövege vagy lélekmegérintő van hogy inkább nem hallgatja az ember,fb-n is láttam ilyen személyeket akik ezt írták,hogy nem mernek hallgatni egy bizonyos számot a rossz érzet miatt,hiába tetszik nekik.

Amúgy az 1-es személyében nyilván itt is mint szinte minden kérdésnél ezen az oldalon kellett legyen egy hülyének,aki azt hiszi,hogy ezzel milyen király gyerek,kösz a választ.

2017. márc. 24. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ide figyej kérdező ! 50 felé közeledve, nem tudom kit nevezel te hülye gyereknek, de ezek szerint te az vagy! Ha találkozol majd a halállal és egyéb mélyen érintő, lelket megérintő dolgokkal az életben, akkor talán érteni is fogod a dolgok lényegét. Azt hittem valami komoly ember vagy, de ezek szerint csak egy suttyó vagy
2017. márc. 24. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Tipikus példája vagy annak az ember típusnak aki mindenféle hazug csaló embernek bedől, aki meg a frankót mondja azt lehülyézed. Buta egy ember vagy te hallod !
2017. márc. 24. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező valamit benézett, vagy volt egy eredeti első válaszoló aki baromságot írt, de már a moderátorok törölték. Szerintem félreértés csak, nem neked szólt.
2017. márc. 25. 00:21
 8/10 anonim ***** válasza:
De nekem szólt, én voltam a legelső válaszoló.
2017. márc. 25. 00:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Children of Distance régebbi számai. Naivabb gondolkodású voltam és fiatal. Most már sajnálom, hogy azt a szintet hoztam.
2017. márc. 25. 01:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Desperado: Szomorú alkalom; Ég Veled!; Szabad vagy; Add nekem az álmod; Fáj;
2017. márc. 25. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!