Nektek van vagy vannak olyan zeneszámaitok amik? (lent
folytatom)
Figyelt kérdés
Amik tetszenek de nem hallgatjátok,mert rossz érzést kelt bennetek vagy esetleg valami rossz emléket idéz fel?
Ha igen leírjátok a címét? Csak kíváncsi vagyok,egyszer 9GAG-en láttam egy ilyen posztot és a posztoló leírta az övét a címben és ugyanaz az egyik nekem is,tökre meglepődtem
TFK-War of Change a másik pedig a Linkin Park-tól az Easier to Run
2017. márc. 24. 22:08
1/10 anonim válasza:
Kool and the gang, Earth wind and fire számai. Nem tudom megmagyarázni, imádom, szeretem, de olyan sivár lesz minden.
2017. márc. 24. 22:14
2/10 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen, de még csak nem is hallottam ilyenről. A két említett szám is tetszik, nincs velük semmi gondom. Ha valami tetszik, akkor azt szivesen hallgatom.
2017. márc. 24. 22:18
3/10 anonim válasza:
Nine Inch Nails - Hurt
(Nem, nem Johnny Cash írta, ő csak feldolgozta.)
2017. márc. 24. 22:22
4/10 A kérdező kommentje:
2-es: Ez azért furcsa kicsit nekem,mert az alatt a poszt alatt volt vagy 8-9 ezer komment és így néztem,hogy azta,gondoltam én is megkérdezem. Ugye ha egy számnak nagyon mély a szövege vagy lélekmegérintő van hogy inkább nem hallgatja az ember,fb-n is láttam ilyen személyeket akik ezt írták,hogy nem mernek hallgatni egy bizonyos számot a rossz érzet miatt,hiába tetszik nekik.
Amúgy az 1-es személyében nyilván itt is mint szinte minden kérdésnél ezen az oldalon kellett legyen egy hülyének,aki azt hiszi,hogy ezzel milyen király gyerek,kösz a választ.
2017. márc. 24. 22:50
5/10 anonim válasza:
Hát ide figyej kérdező ! 50 felé közeledve, nem tudom kit nevezel te hülye gyereknek, de ezek szerint te az vagy! Ha találkozol majd a halállal és egyéb mélyen érintő, lelket megérintő dolgokkal az életben, akkor talán érteni is fogod a dolgok lényegét. Azt hittem valami komoly ember vagy, de ezek szerint csak egy suttyó vagy
2017. márc. 24. 23:17
6/10 anonim válasza:
Tipikus példája vagy annak az ember típusnak aki mindenféle hazug csaló embernek bedől, aki meg a frankót mondja azt lehülyézed. Buta egy ember vagy te hallod !
2017. márc. 24. 23:20
7/10 anonim válasza:
Szerintem a kérdező valamit benézett, vagy volt egy eredeti első válaszoló aki baromságot írt, de már a moderátorok törölték. Szerintem félreértés csak, nem neked szólt.
2017. márc. 25. 00:21
8/10 anonim válasza:
De nekem szólt, én voltam a legelső válaszoló.
2017. márc. 25. 00:23
9/10 anonim válasza:
Children of Distance régebbi számai. Naivabb gondolkodású voltam és fiatal. Most már sajnálom, hogy azt a szintet hoztam.
2017. márc. 25. 01:16
10/10 anonim válasza:
Desperado: Szomorú alkalom; Ég Veled!; Szabad vagy; Add nekem az álmod; Fáj;
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!