Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem tudom az e-mail cimemet...

Csicsi21 kérdése:

Nem tudom az e-mail cimemet hogyan tudhatom meg hogy mivolt az milyen programal?

Figyelt kérdés
g******2@c********.hu csak ennyit adni annyiz tudok hogy citromail.hu de a tobbit nem valaki segitsen mar letszi fontos

2017. márc. 22. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmivel nem tudhatod meg ha csak ez a kicsillagozott információ van meg.
2017. márc. 22. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Csinálj másikat.

Annak akkor annyi.

Miért nem írtad fel, ha annyira setét vagy hogy elfelejted?

2017. márc. 22. 18:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Es feltörném a fiokomat akkor semmi ra menek hogy elfeletetem a jelszomat az elkuldi a kodot az email cimemre csak azt nem tudom.es a inspect elemen segitsegel meg kerem a kodot
2017. márc. 22. 18:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Apukám te egy dolgot törsz és az nem egy email fiók, hanem a magyar nyelv.
2017. márc. 22. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Te is megéred a pénzed ha csinálsz egy email címet azt el is felejted.

Ha meg nem írod fel, miért nem csinálsz olyat amit egyszerű megjegyezni?

Te se kapsz Nobel díjat egyhamar.

2017. márc. 23. 09:50
 6/10 A kérdező kommentje:
[link] akor ez hogy vagy ?
2017. márc. 24. 01:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez egy hatalmas kamu. Az inspect element eleve csak a te böngésződben változtatja meg az oldalt felépítő dobozokat és szövegeket, ha belepiszkálsz és átírsz valamit. Azt szúrsz be amit akarsz, semmilyen módon nem kommunikál a facebook szervereivel, főleg nem hajt végre semmilyen módosítást.
2017. márc. 24. 08:57
 8/10 A kérdező kommentje:
[link] akkor ez is az menrt nem hinem hogy azlenne kamu
2017. márc. 25. 03:17
 9/10 A kérdező kommentje:
[link] ez nem kamu
2017. márc. 25. 03:31
 10/10 anonim ***** válasza:

De, ezek mind kamuvideók. Csak azért mert állít valamit még messze nem igaz. Nem lehet feltörni semmilyen programmal a Facebookot, de sokan keresnek ilyet mert vannak genyó emberek akik mások dolgaihoz hozzá akarnak férni. Ahol van kereslet ott kínálat is van, a lehető legjobb mód az ilyen ál-videókkal elhitetni hogy a program működik, majd te még gyanútlanabbul töltesz le, amiben majd kémprogram lesz és tőled szereznek meg minden jelszót.

Még egyszer: NINCS FACEBOOK HACK. Ne törd magad a videók keresgetésével (2012-es videóval érvelni? Ne röhögtess), mert felesleges.

2017. márc. 25. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!