Normális hogy nem jó illatú egy baba?
Figyelt kérdés
Egyik rokonom babájáról van szó, gyakran látom és ölemben fogdosom és érzem hogy nem jó illatú. Nem mondom hogy büdös de nem valami finom az illata. Főleg ha hozzányomom a fejéhez az arcomat akkor érzem. Pedig azt mondja fürdeti szagoltam a samponját és az tiszta finom illatú, de ez a babán nem érződik. Minden babának ilyen kellemetlen illata van? Vagy valami más oka van? Ne hülyézzetek ha most oltári hülyeséget kérdeztem, de gondoltam megkérdezem, máshogy nem tudom meg.2017. márc. 21. 19:43
2/5 A kérdező kommentje:
Nem az.
2017. márc. 21. 20:53
3/5 anonim válasza:
Kisebb korban sokat buknak, az anyatej ugye nem tartóstej, hamar megsavanyodik. Lehet ha bukós, kicsit becsurog a nyakába, nem törlik meg alaposan, az tud büdi lenni kis idő múlva, ha közelről szagolgatod. Ilyen savanykás szag.
4/5 anonim válasza:
Nekem is a savanyú tejszag jutott eszembe. Ha lehet valami büdös egy babán, akkor ez. Meg esetleg a teli pelenkája, de gondolom, nem azt a végét szagolgattad.
5/5 anonim válasza:
Ahogy irjak, bukitol lehet fura szaga es attol hogy osszepuszilgatjak. Sajnos kusfiam is kicsit budi ha mindjuk ketten-harman (nagyik, rokonok) osszenyaljak a fejet.....persze nyilvan nem szolok nekik hogy ne puszilgassak, de miutan elmennek furdes, hajmosas, mert sajnos (foleg idosebb rokonok utan) tenyleg budi nyalszagu szokott lenni a kis buksija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!