Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ismerősei egymásnak...

Miért ismerősei egymásnak olyan emberek facebookon akikkel ugyan ismerik egymást valahonnan de nem beszélnek és még csak nem is köszönnek már egymásnak az utcán?

Figyelt kérdés
2017. márc. 21. 16:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem azért, hogy lássák ki mit oszt meg vagy azért, hogy like-ják a képüket egymásnak. Én is sok embert töröltem már és engem is töröltek.

Nem érdekel pl az a volt osztálytársam akit utáltam vagy pl tanfolyamon ismertem meg ott sem beszéltünk eltelt néhány év és azóta sem beszéltünk egy szót sem..

Szerintem az az értelme, hogy megnézzék kivel mi történt mondjuk 5 év alatt miután elballagtatok vagy más munkahelyen dolgoztok, hogy legyen a másiknak miről beszélni..

Inkább legyen kevés ismerősöm mint sok, hogy azt nézegessék mit teszek ki és rajta csámcsogjanak..

25/L

2017. márc. 21. 16:48
 12/14 Carragher_x ***** válasza:

"Milyen kapcsolatot fogok én valaha létesíteni a húgom osztálytársának az anyjával?"

Akármilyet. Lehet dolgozott annál a cégnél, amivel később neked is lesz vmilyen kapcsolatod, lehet olyan helyre költözöl, ahová az ő lánya is épp menni készül...stb Millió olyan dolog lehet, ami átfedés képezhet egymás életében/információra van szükség s ilyenkor sokkal egyszerűbb egy ismerőst felkeresni, mint egy vadidegent. A kapcsolati háló akármikor jól jöhet.

"Nem baj az ha az ember minden nap látja, hogy az x éve megrendezett házibuliban részegen megismert akárkinek milyen szerelmi bánata van"

Tudod, ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye. Minek engeded a hírfolyamodra minden sz*rjával azt, akinek nem vagy kíváncsi minden lépésére? Beállítod kitől mit akarsz látni és csókolom, ehhez tök felesleges törölgetni.

2017. márc. 21. 16:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Te hülye vagy már ne haragudj...
2017. márc. 21. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 [link]
2017. márc. 21. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!