Menet közben a munkahelyemre jó, ha meg tudok reggelizni, mert később erre nincs időm. A pékségben vásárolt péksüteményt, vagy a szendvicset eszem meg.
Nem tudom, illik-e enni az utcán, de én kénytelen vagyok menet közben megenni az ételt.
Előfordult, hogy a városi buszon megettem a reggelimet.
Ez nagyon ciki?
2017. márc. 21. 12:28
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Múltkor láttam egy kissrácot sétálni doboz pizzával a kezében, és út közben ette. Kicsit érdekes volt, de semmiképp sem ciki.
2017. márc. 21. 12:35
2/10 anonim válasza:
most így belegondolva számomra megszokott dolog, ha látok mást enni menet közben, tehát egyáltalán nem tűnik fel
válaszolva a kérdésre nem, nem ciki
2017. márc. 21. 13:05
3/10 anonim válasza:
Amíg nem borítja rám a kaját addig kit érdekel
2017. márc. 21. 13:06
4/10 anonim válasza:
Amíg morzsálás, malackodás nélkül eszik valaki, nincs semmi gond.
2017. márc. 21. 13:29
5/10 anonim válasza:
Utcán nem annyira gáz, buszon viszont tiltani szokták a szemetelés és a koszolás miatt.
2017. márc. 21. 14:42
6/10 anonim válasza:
Az a ciki aki ilyen dologért gáznak tartana téged.
Én a buszon ettem egy friss meleg pizzát, aminek az illata szétterjedt az egész buszon, én meg sunyiban faltam. Én nem éreztem cikinek, ha mások szerint az akkor az ő problémájuk, a pizza rohadt finom volt.
2017. márc. 21. 16:05
7/10 anonim válasza:
Tömegközlekedésen nem is szabad és meg is bírságolhatnak jogosan!Nézd meg az utazási feltételeket!
Eljön még ennek ideje, ha kevés lesz a kasszában, odafigyelnek majd;)
Másrészt meg bunkóság mások arcába nyammogni, morzsázni és egy buckánál ráokádni a szemben ülőre..., de esetleg a torkodon akad és megfulladsz...ezért sem szabad enni.
Utcán nem szólhatnak bár az alkoholért már igen;)
2017. márc. 21. 16:33
8/10 anonim válasza:
Egyenesen paraszság, mert a buszon nem eszel mert 1., érzi más is a kajaszagot és csorog a nyála vagy ha büdös okádnia kell, 2., buszon amúgy se eszünk mert morzsálsz. De, morzsálsz. Ne, ne vitatkozz morzsálsz. Más meg oda ülne le. 3., Nem bírod ki hazáig akkor azért nem lehetsz igényes, megfogod a pénzt, bérletet, mindenféle kapaszkodót óvatlanul utána meg a kaját, amit minden hajléktalan összefogdosott jól lenyalogatod közvetett úton. Inni nem szoktál esetleg? Szeszes vagy szesztelen üdítőket? Mert arra is volna tanácsom, esetleg ha a kajálás után jót böfögnél a buszon a jó kis büfi szag nyithatatlan ablakos távolsági buszon külön népszerűvé tesz. Persze, mivé lenne a világ ha nem volnának ilyen alakok mint te? Amúgy meg éld úgy az életed, hogy legyen időd enni. Ha nincs, csinálj időt !!!! Ez nem opció. Ez az élet normális mederbe való visszaterelése. Jah, hogy nincs rá időd? Akkor pelenkát is hordj mert szärni se muszáj a wc-be ha már enni is lehet a buszon. Bocsi, ne kérdezz máskor ha fáj az igazság.
2017. márc. 21. 21:11
9/10 anonim válasza:
8-as:
te fiúúúúúúúú, csak úgy árad belőled a rosszindulat :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!