Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az anyai nyilatkozatról? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
"Kielégülten fekszem egy férfi karjaiban. Ismeretlen ismerős. Van tőle két gyerekem, mégis, mintha minden új lenne rajta és vele. Vagy talán én érzékelek másként, szaglásom még finomabb, bőröm még érzékenyebb, érettebb emberállat vagyok, kétgyermekes asszonyállat. Felsír a kisebbik, már a mellemet szívja, éhes kisfarkas, a nagyobbik is megérzi, hogy itt vagyok, álmában fordul, s a hátamba tapad, megnyugszik, édesen alszik tovább. Pár illékony pillanat alatt három lényt táplált a testem, melegséggel, öleléssel, tejjel, szeretéssel, élettel."
2017. márc. 20. 22:30
 1/1 anonim ***** válasza:
55%

Azt, hogy lehetőség szerint inkább a saját ágyukba csempészném az alvó gyerekeket, mielőtt szexelünk. De azt is tudom, hogy nem mindig könnyű, mert van, amikor megmozdítod őket és azonnal felébrednek. Te meg altathatod el újra.

Másrészt meg jó neki, én nem tudok olyan gyorsan váltani az anyuka és a szerető üzemmód között.

Meg ez a kép ugrik be: [link]

2017. márc. 21. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!