A youtuberek élete miért olyan tökéletes?
Figyelt kérdés
Azt látom hogy mind boldog párkapcsolatban él, jó helyekre hívják őket, én meg emiatt tök sz*rul érzem magam, hogy én meg semmit sem értem el az életemben.2017. márc. 18. 15:05
11/18 anonim válasza:
Aki neked talán "csúnya", lehet, hogy másnak álomférfi/nő.
Ezzel a kinyilvánulással elárultál magadról egy-két dolgot, és nem jókat.
Az értelmesebb YouTuber nem teregeti ki élete minden apróságát, csak azt látod, amit ő szeretné, hogy láss.
Középpontban lenni? Ennyi erővel minden színészről, énekesről, rendezőrő, sportolóról, vagy bármiféle ismert egyéniségről ez a véleményed.
Nem csak a külső számít, és ha nem tűnt volna fel, nem minnden videós önmutogató egoista, és igen, többjük értékesebb lehet nálad.
12/18 anonim válasza:
Ezzel keresi a kenyerét.
Ha irigy vagy, kezdd el te is.
Könnyű kívülről belepofázni abba, amiről azt se tudod, hogy eszik vagy isszák.
Lehet lepontozni, de ez a véleményem az ilyen emberekről.
13/18 anonim válasza:
"magát mutogatja" - van rá igény. Ne bámuld, ha nem tetszik.
14/18 anonim válasza:
És gondolom te azt is elviselnéd, hogy mennyi ember gyalázza őket a komment szekcióba.
15/18 anonim válasza:
Azt jegyezd meg, hogy a youtube egy kirakat, nem a való világ. Ott mindig a, szépet mutatják.
16/18 anonim válasza:
Több youtuber bevallotta, hogy mivel a szórakoztatás a cél megjátszák magukat. Ki nézne egy szomorú, besavanyodott, életunt figurát? SENKI
17/18 anonim válasza:
#16:
Molnár Krisztiánról hallottál már?
18/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!