Mit szóltok Hujber Ferenckékhez? :-)
Nem dobbentm meg. Amiota hiresse valt a valami amerikaval, mg a netes korszak elejen, nyomtatott lapoknak is nyilatkozott erdekes dolgokat. Meg akar hokkenteni embereket, sokkolni. Amit kinohetett volna mar, de nyilvan beteg. Eddig is csinalt erdekes dolgokat, azokat nem figyelted?
Naray kiakadasa ala is annyit tudott irni:csak en nem ertem az egyszeru embereket?
Valami eszement megvaltotudata van vagy nem is tudom. Azt hiszi, szinte mindenki felett all.a tekimtete meg tok fura, szerintem pszichihatrian neznek igy a betegek.
Szoval tok gaz volr ezt igy leadni, inkabb tamogatniuk kellene, segiteni rajta
Semmit.
Nem nézem az adott műsort, nem is fogom. De egy színész már csak azzal tudja felhívni magára a figyelmet, hogy válogatott bődületes ostobaságokat beszél, az egyet jelent: színészként megbukott. Csak dolgozni elmenni meg büdös ...
Sokak szerint trollkodik. Kíváncsiságból megnéztem a fb oldalát, és már elég régóta hirdeti ezeket a megdöbbentő nézeteit. Az interjú során nagyon furcsa volt a tekintete, mintha bekattant volna, vagy totál be lenne állva - persze színész, az a dolga, hogy el tudjon játszani ilyeneket.
Nem tudom mit gondoljak, elég ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!