Voltatok már úgy hogy lemondtatok a szerelemről csak hogy másnak jó legyen?
Figyelt kérdés
Én azt hiszem most ezt fogom tenni.
Beleszerettem egy családos emberbe, ő az eleje óta azt mondta hogy otthagyná a feleseget, de nem mernék neki vágni ennek a kapcsolatnak.
Van egy gyerekük , ha jobban belegondolok én is lehetnek a nő helyébe és nekem se lenne jó ha otthagyna a gyerekem apja.
Mondjuk én eleve nem lennék olyannal aki nem szeret ,megcsal, hazudik, mert azt csinálja vele a ferfi.
De akkor se merek belevágni ebbe.
Inkább lemondok erről az emberről, legyen boldog a családjával, pedig tudom hogy kellek neki, de nem mindegy hogy hogy.
Voltatok hasonló helyzetben?
2017. márc. 12. 15:12
1/3 anonim válasza:
Nagyon helyes,hogy idõben felébredtél.Nem biztos,hogy elhagyná érted a családját,legfeljebb csak hiteget, mert pótléknak téged használ fel.
Egyébként hány évesek vagytok?
2/3 anonim válasza:
Volt már, bár inkább azt mondanám, hogy muszáj volt, nem tehettem mást.
3/3 Somebody5 válasza:
Az első barátfélesélyem szerelmet vallott nekem. Én később szerettem bele. De ő akkor már csak barátként tekintett rám. De mivel szerettem az volt fontos számomra hogy boldog legyen. Akár velem akár nélkülem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!