Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elítélitek az olyan nőket...

Elítélitek az olyan nőket akik családos emberrel kezdenek?

Figyelt kérdés

Én nem ítéltem el őket de nem volt jó velemenyem róluk.

Aztán megismertem egy családos embert és bele estem.

Nem tudom mit kéne tennem.

Ha ott is hagyná miattam a családját akkor utána egy életre ott lenne bennem az a kérdés hogy én szedtem szét egy családot?

De nem miattam lenne....Ezzel nyugtatom magam.

A kapcsolatuk nem az igazi, nem értik meg egymást nem igazán illenek össze csak ugyebár van egy gyerek és ha nem lenne a fiú már rég nem lenne vele.

A másik az hogy a fiú párkapcsolat fuggu kell mellé valaki, addig úgyse hagyná ott még nincs más.

Komolyan mondom hogy ez a helyzet kegyetlen.

Mit gondoltok az ilyen helyzetekről?

2017. márc. 8. 23:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Gusztustalan, de a pasi, aki ebbe belemegy, szintúgy.

Bakker a házasság már szart se ér?

Nem az benne a poén hogy a felek kitartanak egymás mellett és ha problêma van, akkor azt EGYÜTT megoldják?

Tejóég. Szerintem a nő is gusztustalan, de a pasi sokkal inkább.

2017. márc. 9. 01:32
 12/16 anonim ***** válasza:
nem, mivel ez természetes és becsületes dolog. a félrekúró emberkéknek erős és egyenes gerince van ami különbbé teszi őket a sok idióta embertársaiktól
2017. márc. 9. 01:54
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

Hogy mennyire hülyék tudnak lenni a nők, az az ilyen kérdezőkből is látszik, mint amilyen te vagy.

Nem tűnik fel, hogy csak hülyítenek? PERSZE, hogy azt mondja, hogy nem jó a házassága, PERSZE, hogy rendszeresen megerősít abban a tudatban, hogy el fog válni, PERSZE, hogy igyekszik fenntartani a mostani rendszert a férfi. Elvégre ez neki így teljesen megfelelő!

Van egy feleség, akivel közösen megvannak egy háztartásban, neveli a gyereket, gondolom kiveszi a részét a házimunkából, meg néha meg is húzhatja. Meg vagy te, akivel csak annyi a dolga, hogy rendszeresen gerincre vágja. A tökéletes rendszer a férfi számára.

Csak sok nő olyan hülye, hogy ezt nem veszi észre.

2017. márc. 9. 08:20
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

Annyi, de annyi ilyet láttam és hallottam, hogy az egyébként okos értelmes értelmiségi nő azt mondta, most már biztos csak pár hét és Mr. X tényleg elválik attól a r*hadék szemét feleségétől... aztán 2 év után természetesen szerető lecserélve, új szeretőnek ugyanez a szöveg beadva és utolsó morzsáig bekajálva. A jótanácsok mit sem értek.

Ugyanakkor olyanról is tudok, hogy fickó csak azért nem kezdett ki élete szerelmével, mert családos volt, igaz házassága teljesen kihűlt addigra, de ő hű maradt.

Egyrészt azt gondolom, az élet túl rövid ahhoz, hogy olyannal éljük le, akit nem is szeretünk, nem szégyen az ha később találkozunk a nagy Ő-vel, de vigyázz mert szeretőnek lenni a legmegalázóbb.

2017. márc. 9. 08:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát én most egy barátnőmben csalódtam emiatt.

Állandóan hangoztatta, hogy így szemetek az emberek, úgy szemetek, de neki elvei vannak, bullshit duma.

Szerelmes lett ebbe a férfiba- aki egy kib... nagy gyökér amúgy, és lefeküdtek többször is, a férfi felesége nemrég szült.

Közben szidta a feleséget a barátnőm, mondtam neki, hogy ne haragudj, de neked egy rossz szavad nem lehet arra nőre. Azt hitte, hogy a férfi ott fogja hagyni a kisgyerekes, gazdag feleségét miatta. Választás elé állította a férfit a barátnőm, pedig kértem, hogy ne égesse magát, hagyja, élje már az életét. A csávó kiröhögte. Utána persze jött a legyek a lelki szemetesládája, csak a szokásos, de én elküldtem a fenébe.

Lehet rossz barát vagyok, és tény, hogy az emberek hibázhatnak, a szerelem is váratlan helyzetekben "csaphat" az emberbe, de könyörgöm ez annyira tipikus és előre látható ügy volt, hogy én szégyelltem magam helyette is.

2017. márc. 9. 12:35
 16/16 anonim válasza:

Nemrég én is családos ember szeretője voltam! Szerelem viszonozva stb. Realizáltam pár hónap után,hogy ebből sosem lesz több és otthagytam!

Okos ember más kárán tanul,hülye a sajátján sem...

2017. máj. 20. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!