A Facebookon hány ismerősötök van és azok közül mennyivel tartjátok a tényleges kapcsolatot, akár heti/havi rendszerességgel is?
A személyes oldalamon 43 ismerős, abból 29 tényleges ismerős 14 pedig erőszakos akikkel évi 1* ha találkozok 10percre, de szóvátennék, ha nem lennének az ismerőseim fb-n...
A youtube csatornám facebook oldalán pedig 163785, de nagyrésze spanyol.
164.
1-2 emberrel beszélgetek naponta.
Kb. 10-20-szal beszélgetek még, de velük ritkábban.
Kb. 670, de ebből jó ha 3-mal beszélek napi szinten, plusz a tesóm. Heti 1-2 alkalommal is csak olyan 5-6 ember. Évente sincs szerintem 25-nél több.
Eleve van vagy 100 külföldi akiket Facebookos játék miatt vettem fel, hogy legyen kivel ajándékokat küldeni egymásnak, a játék 3 éve megszűnt én meg sajnáltam törölni őket, meg van köztük jó arc is, aki vicceseket rak ki az oldalára. :D
Ezen felül van ugye általános, gimi, és egyetem osztály- évfolyam- és csoporttársak, ez teszi ki az oroszlánrészt, vagy 350-400 főt szinte senkivel nem tartok kapcsolatot, 1-2 haver van akivel pár naponta beszélünk, a többi offos. Ők nem szeretnek engem, én sem szeretem őket, nincs közös téma, de mivel évekig együtt poshadtunk, így szükségszerűen ismerem őket, tehár joggal az ismerőseim.
Van vagy 15-20 családtag, ebben tesóm, unokatesóim, keresztanyám, velük ha nem tudok személyesen találkozni vagy valami üzit át kell adni szüleimnek akkor beszélek, meg érdekességeklet küldünk egymásnak, tesómmal meg hülyülni szoktam, bosszantjuk vagy fárasztjuk egymást.
Maradt még néhány ember akivel interneten ismerkedtem meg de nagyon jóban vagyunk, van aki az országban él, van aki az USA-ban. Velük elég gyakran beszélek, az egyik legjobb haverom is netes, több mint 120 ezer üzenetváltásunk van.
Van még néhány "híres" ember, akiknek örülök hogy az ismerősömnek fogadtak, milliomosok, énekesek, vállalkozók, autóversenyzők. Őket általában felköszöntöm és jól esik ha megköszönik, sőt van aki még engem is felköszönt, na az nagyon tud boldogítani. :D
Lányokkal tesómat leszámítva több mint egy éve nem beszéltem, bár meglepően sok az ismerős aki lány, szerintem megvan 50%, de nincs beszélgetés. Nem szeretnek, én sem őket. Barátnő, ex nincs, sosem volt.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!