Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Facebook nélkül élni?

Facebook nélkül élni?

Figyelt kérdés
Ismertek olyat, akinek nincs facebookja, és mégis életben van?
2017. márc. 6. 11:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Igen! Rengeteg embert.
2017. márc. 6. 11:44
 2/19 anonim ***** válasza:

Köztük nekem sincs...

Teljesen jól elvagyok nélküle.Férjemnek sincs..ésmégis vannak barátaink és tartjuk is a kapcsolatot más módón!

2017. márc. 6. 11:46
 3/19 anonim ***** válasza:
52%

afrikában és indiában sok-sok ilyen él

de minden országban vannak sokan, pl hajléktalanok

meg normális átlag emberek között is található ilyen, a facebook nem az életet jelentő gép ami életben tart...azok a belső szerveid...

24F

2017. márc. 6. 11:50
 4/19 anonim ***** válasza:

Nekem nincs. Néha anyukám mutat valamit, akkor nézelődök kicsit az övén, de így is a nézelődés java részét azzal töltöm, hogy az ocsmány, trágár, meztelen, sértő bejegyzéseket jelentem. Okádás, és nem is az ő ismerősei osztják ezeket, tehát nem mondhatom, hogy szimplán parasztokkal barátkozik, hanem az ismerősök ismerősei. Nem érdekel, kinek született gyereke, ki szakított, ki volt berúgva a hétvégén. Szerintem ezek nem tartoznak közönségre.

Személy szerint nem látom olyan előnyét a facebooknak, amit egy gmail fiókkal ne tudnék kiváltani.

5/19 anonim ***** válasza:
A facebook csak arra való,hogy visszaigazolja,milyen szépek is vagyunk, merre jártunk stb.
 6/19 TR75 ***** válasza:

Még én is élek. Gondolom. Talán.

Bár most, hogy elolvastam a kérdést... Hm.

2017. márc. 6. 11:51
 7/19 anonim ***** válasza:
Nekem nincs (22 éves vagyok), páromnak szintén nincs. SZüleimnek sincs. Van pár barátom akiknek szintén nincs. Nem annyira ritka.
2017. márc. 6. 11:53
 8/19 anonim ***** válasza:

Persze :)

Pl. a férjemnek sincs, és nem is hiányzik neki. Én sem eszek ki róla soha semmit. Mondjuk magamról sem :) Inkább kapcsolattartásra használom.

Remek élete van, kifejezetten társasági ember. Nem a fb-on él, hanem a való életben valósítja meg azokat, amiket szeretne elérni.

Már én is gondoltam, hogy letörlöm magam. De pl. osztálytalálkozóknál mindig azokat a legnehezebb megkeresni, akik nincsenek fenn. Egyébként nem hiányozna. Nem szoktam telenyomni az idővonalat személyes, magánjellegű infókkal, fotókkal.

2017. márc. 6. 11:55
 9/19 anonim ***** válasza:

Nekem sincs évek óta.

Volt egyszer de aztán töröltem magam mert komolytalan az egész.

2017. márc. 6. 11:55
 10/19 anonim ***** válasza:
Én csak chatre használom, csak a messenger alkalmazás van fent a mobilomon, magát a facebook oldalt sosem nyitom meg.
2017. márc. 6. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!