Facebook nélkül élni?
Köztük nekem sincs...
Teljesen jól elvagyok nélküle.Férjemnek sincs..ésmégis vannak barátaink és tartjuk is a kapcsolatot más módón!
afrikában és indiában sok-sok ilyen él
de minden országban vannak sokan, pl hajléktalanok
meg normális átlag emberek között is található ilyen, a facebook nem az életet jelentő gép ami életben tart...azok a belső szerveid...
24F
Nekem nincs. Néha anyukám mutat valamit, akkor nézelődök kicsit az övén, de így is a nézelődés java részét azzal töltöm, hogy az ocsmány, trágár, meztelen, sértő bejegyzéseket jelentem. Okádás, és nem is az ő ismerősei osztják ezeket, tehát nem mondhatom, hogy szimplán parasztokkal barátkozik, hanem az ismerősök ismerősei. Nem érdekel, kinek született gyereke, ki szakított, ki volt berúgva a hétvégén. Szerintem ezek nem tartoznak közönségre.
Személy szerint nem látom olyan előnyét a facebooknak, amit egy gmail fiókkal ne tudnék kiváltani.
Még én is élek. Gondolom. Talán.
Bár most, hogy elolvastam a kérdést... Hm.
Persze :)
Pl. a férjemnek sincs, és nem is hiányzik neki. Én sem eszek ki róla soha semmit. Mondjuk magamról sem :) Inkább kapcsolattartásra használom.
Remek élete van, kifejezetten társasági ember. Nem a fb-on él, hanem a való életben valósítja meg azokat, amiket szeretne elérni.
Már én is gondoltam, hogy letörlöm magam. De pl. osztálytalálkozóknál mindig azokat a legnehezebb megkeresni, akik nincsenek fenn. Egyébként nem hiányozna. Nem szoktam telenyomni az idővonalat személyes, magánjellegű infókkal, fotókkal.
Nekem sincs évek óta.
Volt egyszer de aztán töröltem magam mert komolytalan az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!