Mit csináljak hogy ha félek attól, hogy egyedül maradok?
Talán tegyél akkor ellene, mondjuk nekem könnyű dolgom van, hisz örülök ha nincs senkim, és minden időmet magamra tudom fordítani.
24F
ezt valami kiváltotta vagy alapból ilyen dolgok pörögnek az agyadban?
szerintem ez nem normális...
24F
és most magányosnak érzed magad? (attól, mert vannak emberek körülötted még lehetsz magányos!)
barátok terén, hogy állsz?
24F
Mondjuk, kezdj el ismerkedni.
Járj el rendezvényekre, kiállításokra, csocsózni, biliárdozni, tekézni...emberek közé, ahol tudsz beszélgetni, kapcsolatokat építeni.
Felejtsd el a chates-virtuális kapcsolatokat és kezdj élő személlyel, hiszen élni akarsz valakivel az életedben.
Amikor a számomra fontos személy elmegy reggel itthonról, arra gondolok sokszor, mi van, ha baleset éri, és most láttam utoljára, ezek voltak az utolsó szavak, amiket váltottunk, és én örökre egyedül maradok.
Nem tudom, mit tehetnék ellene. Annál jobbat eddig nem tudtam kitalálni, mint hogy igyekszem elterelni a gondolataimat, és csak egy vállrándítással reagálni a makacsul visszatérő gondolatra. Akkor alakult ki nálam, amikor az anyám meghalt, akkor ért olyan veszteség, amit nem akarok többé átélni, és rettegek, hogy megint át fogom. Ami még segített, az a meditáció. Lecsendesíti az ember gondolatait, és el tudod hessegetni magadtól a rossz érzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!