Michael Jacksonnak volt diplomája?
Nem volt diplomája, és ritka rossz helyesírása volt. De ezt te is láthatod, ha megnézel általa, saját kezüleg írt leveleket.
Gyerekkorától mindig magántanár tanította őt és a Jackson Five tagjait. Érettségiig jutottak el a fiúk. Ezt egyébként az önéletrajzában is leírta.
Köszönöm a válaszokat!
#2: Ez komoly, hogy rossz helyesírása volt???????😮😮😮😮😮😮
Nem, ez hülyeség!
Volt érettségije, majd később doktori címet is kapott! Tehát ő Dr. Michael Jackson
Egy hihetetlenül művelt ember volt, nagy szókinccsel, hatalmas IQ-val.
És tényleg folyton tanult. Érdekelte az anatómia, az emberi test, a természet. Az irodalom, 100ezer kötetes könyvtára volt.
Nagy műértő is volt, érdekelte a festészet, építészet.
Ezen kívül informatikai zseni is volt, több cég terméktesztelője volt, pl. Apple.
Michael Jackson hatalmas koponya volt!
#2 vagyok:
#5 nem tudom mire írod, hogy hülyeség.
Nem hülyeség, hogy rossz volt a helyesírása, ezt mindenki láthatja a saját szemével, az MJ által írt leveleknél, és ha megkeresel külföldi rajondói oldalakat, ott külön vannak is erről blogok, ahol összegyűjtötték a leveleit. Még a LMP-nek írt levelében is voltak hibák.
A tények azok tények, ettől még nem volt rossz ember.
MJ a humanitárius tevékenységéért kapott díszdoktori címet, és nem a tanulmányaiért. Erről többet pl. itt olvashatsz: [link]
A dísztoktori cím senkit sem jogosít fel a doktori cím viselésére, ezért MJ sose volt Dr. Michael Jackson.
Mindettől függetlenül természetesen MJ művelt volt, de a műveltségnek az iskolai végzettséghez és a doktori címhez nem sok köze van.
Ezt sem tudtam, illetve nem pontosan tudtam, szóval köszi. :)
De ahogy beszélt az elég választékos, meg a versei nagyon komolyak, szóval és sem hittem, hogy rossza helyesírása. De elég egyedien írt, nagy-kis, írott-nyomtatott betűket használva, lehet, hogy ezért tűnik hibásnak, nem?
Kerestem egy levelet amit MJ írt, hogy meggyőződhess róla magad is, hogy milyen "helyesen" írt. Nem bántásból írtam, csak érdekességképpen.(Egyébként tele van velük a net.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!