Netes társkeresőn hogyan kezdenél egy beszélgetést? Ne legyen unalmas, indítsa be a beszélgetést stb...
Igazábó a profilokból alig derül ki valami vagy csak nagyon felszínes dolog, életkor 1-2 apróság és ennyi...nem nagyon adnak ötletet. Köszi előre is az értelmes válaszokat!
Ha nem ad elég ötletet, akkor később is csak a bajod lesz, esetleg próbáld élőben, vagy más társkeresőn.
Rá lehetne eröltetni a kezdést, de ne, biztos, hogy érdemes.
2017. febr. 28. 22:56
2/7 anonim válasza:
Elég nehéz, hiszen csak sablonos kérdésekkel tudsz indítani. Próbálj meg abból a kis infóból rákérdezni valamire, többet nem tudsz tenni. Hidd el, ha bejössz a másiknak bármit írhatsz vissza ír, nem ezen fog múlni.
2017. febr. 28. 22:57
3/7 A kérdező kommentje:
igazából csak a kezdéssel van a bajom, utána könyebben tudnék témát keresni, de egyből nem kérdezhetek rá olyasmikre, hogy szia, milyen zenét szeretsz és stb.
A kezdeményezés már az ő részéről megvolt mivel ő jelölt be viszont írni nem írt...Tk ismeretlenül gáznak érzem ha ráírok, hogy szia miújság? :D vagy nem tudom élőben adja magát a helyzet itt nem...vagy csak nekem nem :D
2017. febr. 28. 23:00
4/7 anonim válasza:
Nő vagy férfi vagy? :D
2017. febr. 28. 23:08
5/7 A kérdező kommentje:
Ha én kezdek, akkor ráírok és megkérdezem akar-e ismerkedni és akkor reménykedek, hogy nem csak annyit ír hogy van :D de itt azt se tudom megkérdezni mert már kinyilvánította...
2017. febr. 28. 23:09
6/7 A kérdező kommentje:
4: már én se tudom...de talán még férfi :D
2017. febr. 28. 23:10
7/7 anonim válasza:
Na szóval faszi vagy..akkor kapd már össze magad de tényleg. Jelezte, hogy tetszel neki. Nem tudom hogy ez most tinder vagy pontosan mi, de írd le neki hogy örülsz, hogy bejelölt ( vagy valami ilyesmi ) és szívesen megismernéd. És a végén tegyél fel valami egyszerű kérdést a vele kapcsolatban. De azért ne azt, hogy mizu. :D Ne dramatizáld túl nyilván arra vár, hogy írj neki, majdnem lényegtelen, hogy mit csak kezdd el. Ha meg ne adj isten nem válaszol akkor mi van, annyi nő van még...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!