Találkoztatok már AnoTalk-on olyan emberrel, aki nem azzal kezdi a beszélgetést hogy: Kor?
Nekem már volt ott néhány kifejezetten érdekes és sokoldalú társalgásom. Ezek piszok ritkák, de léteznek.
Az "értelmes" fogalmát pedig igen nehéz definiálni. Szerintem aki arra az oldalra téved, azzal valahol már mindenképpen bajok vannak :D
Elég sok olyan van, én is közéjük tartozom. Ha nem tetszik a "kor?" kérdés azonnal lépj ki és keress mást. Ilyen egyszerű.
Hozzáteszem régebben több értelmes egyén volt ott is mint ismeretleneken de manapság kevesebb.
érdekes jelenség,nekem itt van ez mindig.
kétfélét szoktam rá válaszolni.
1.nem kocsit árulok.
2.200 éves vagyok.
Igen, de elég ritka az olyan :/
Én már egyből ki is lépek a beszélgetésből, ha valaki megkérdezi tőlem, hogy "Kor?".
Én "Kor"-ra mindig azt válaszolom, "hogy reneszánsz, barokk".
Egyébként találkoztam tegnap olyannal, aki nem korral kezdte a csevegést, hanem ezzel: "MONDJ NEMET A KVÓTÁKRA!" :DD
Nekem volt egy beszélgetésem, én kérdeztem először: "Orosz ruletteztél már?"
Ebből aztán egy jó kis beszélgetés kerekedett, a korunkat/nevünket közben elmondtuk, ő mondta, hogy 21 éves, én meg feleltem, hogy 12.. Kicsit meglepődött a srác. :) Utána Messengeren dumáltunk. Néha még most is, hébe-hóba. Hasonló az érdeklődési körünk.
Nem tekintünk "úgy" egymásra, semmiképpen. Csak jó néha megosztani a másikkal dolgokat.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!