Lányok, érett nők! Szerintetek jó pasi vagyok? Próbálkozok a párkereső oldalakon. Eddig nem sok sikerrel! Nem vesznek komolyan nem értem miért.
Figyelt kérdés
Privátba küldök képet!#egyedüllét #magny
2017. febr. 27. 19:45
13/26 A kérdező kommentje:
Na szóval hogy miket szoktam,először is:Szia!Szimpatikus vagy képek alapján,esetleg lenne kedved meginni valamit?Ilyesmiket
2017. febr. 27. 20:03
15/26 anonim válasza:
Én szerintem ne akard egyből elhívni valahova, legalább legyen egy kis beszélgetés, hogy megismerje a stílusod, hozzáállásod. Mert ennyi erővel mindenki elmehetne mindenkivel egy kávéra, de nyilván nem azzal fognak aki egy soros üzenetet küldött.
19/26 A kérdező kommentje:
Huhh basszus lassitsunk egy picit :D nyutsa fel a kezem akinek nem küldtem el a képet :DViccet félretéve hogyan tudnál segíteni kedves válaszoló!
2017. febr. 27. 20:10
20/26 A kérdező kommentje:
#15/19
Köszi a jótanácsot!De akkor mit irjak mi kell egy nőnek?
2017. febr. 27. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!