Bajban van a fiam. Már megkapta tőlem a magáét, amit nem tett zsebre, de azért segíteni akarok rajta, mert akármilyen hülye, akkor is a gyerekem. Mit lehet tenni?
És alighogy ezt leírtam ,már írtak, most nagyon barátságos, egyáltalán nem fenyegető hangnemet ütöttek meg, (amióta jöttünk nekik a rendőrséggel, azóta azért nem fenyegetőznek) hogy küldjünk még 50.000-et és akkor minden rendben, küldik a bizit és váljunk el békében.
Az egész hetünk erre megy rá, hogy itthon dekkolnuk.
szerintem erre már ne reagálj!
24F
azt hittem, már sosem fogunk hallani róluk
azért vicces, hogy még a rendőrség-sztori után is próbálkoznak, bár sokkal enyhébben, nyoma sincs fenyegetésnek
most ennyire bátrak vagy ennyire hülyék vagy ennyire elszántak vagy kétségbeesettek?
tudják ha tettlegességig fajul a helyzet az sokkal súlyosabb lesz számukra, mintha csendben elsétálnak, esetleg most feljelentitek őket...
még 1x megpróbálnak csőbe húzni, de ne hagyjátok magatokat...
24F
én is gy gondolom
próbálkoznak még egyet
"A gazdaság elleni bűncselekményeknek valamiért nagyobb a büntetési tételük."
Jaj ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!