Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bajban van a fiam. Már megkapt...

Bajban van a fiam. Már megkapta tőlem a magáét, amit nem tett zsebre, de azért segíteni akarok rajta, mert akármilyen hülye, akkor is a gyerekem. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Akart venni nyelvvizsga- bizonyítványt interneten, igen tudom, undorító dolog, fizetett is valamennyit, de utána meggondolta magát és mondta, hogy kiszáll ebből, mert ő nem akar ilyenbe belemenni, de nem hagyják, zsarolják, zaklatják és már bennünket is fenyegetnek.
2017. febr. 21. 12:30
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
hogy holnap zárkózzunk be, mert jönnek
2017. febr. 21. 19:09
 22/53 anonim ***** válasza:

erre vagy megijedsz és hívod a rendőrséget, vagy megvárod a holnapot, hogy mi lesz...

am milyen infókat tudnak rólatok?

23F

2017. febr. 21. 19:13
 23/53 A kérdező kommentje:
tudják, hogy hol lakunk
2017. febr. 21. 19:14
 24/53 anonim ***** válasza:

és eddig csak telefonon és emailben zaklattak?

23F

2017. febr. 21. 19:15
 25/53 A kérdező kommentje:

igen

de is elég

nem vagyok egy törékeny virágszál, de már vörösre van sírva a szemem

a "gyerek", is összetörve zokog

az apja meg persze üvölt, mint az állat

persze igaza is van

igen, nem erre neveltük, sosem, senki a családból még csak közelébe sem került hasonló dolgokhoz

kezdem azt hinni, hogy a mai fiatalok tényleg mások

2017. febr. 21. 19:48
 26/53 anonim ***** válasza:
29%

"Most hogy bedobtam neki a rendőrséget, 4 órája nem ír."

Drága, most írtál neki, és 4 órája nem ír vissza? (a mostot vedd úgy, hogy amikor ezt leírtad)

Még mindig kamu szaga van. Nyilván élet halál kérdésekben a gyakorikérdéseken fogsz tanácsot kérni....

2017. febr. 21. 19:53
 27/53 anonim ***** válasza:

Szerintem is az a legjobb, ha elmentek a rendőrségre.

A fiad AKART venni fekete nyelvvizsgapapírt, de nem tette meg! Ennek mindenképp enyhítő körülménynek kell lennie rá nézve. És valóban, lehet, hogy már egy ideje körözik őket.

Egyébként ha holnap tényleg megjelennek a házatoknál, nyugodtan kihívhatjátok a rendőrséget azzal az indokkal, hogy fenyegetve érzitek magatokat, zaklat titeket egy társaság, fenyegetnek és meg is akarnak támadni. Lehetőleg fotót is csináljatok az arcukról. Aztán ők mit tudnak ellenetek felhozni? Azt, hogy a fiú kifizetett nekik x összeget. Nem vagyok jogász, de ez kisebb bűnnek tűnik nekem, mint a zsarolás (mivel a srác önként táncolt vissza, és nem csak meghiúsult a kísérlete valami miatt).

Mennyit fizetett amúgy? (privátban is válaszolhatsz)

Telefontanút, vagy ingyenes "ügyvéd válaszol" típusú netes dolgokat is érdemes lenne kipróbálni.

2017. febr. 21. 19:54
 28/53 A kérdező kommentje:
zsaroltak már Téged?
2017. febr. 21. 20:00
 29/53 anonim ***** válasza:

28. Azzal ugye tisztában vagy, hogy nem vett semmit feketén, csak pénzt küldött idegeneknek, ami nem bűncselekmény, igen minimális büntetést fog kapni ez miatt, mivel csak a szándék volt meg, de nem ment végbe az illegális tevékenység.

Bármilyen józanul gondolkodó ember inkább az életét választja mint egy nem túl nagy büntetést, főleg, hogy te ártatlan vagy, és téged nem is ítélnének el semmi miatt, viszont azok az emberek téged is megerőszakolnának/megölnének vagy hasonlók.

Szóval ez miatt kamu ez a kérdés, épp ésszel gondolkodó ember gondolkodás nélkül a rendőrséghez fordult volna, és ez nem kifogás "csak attól félünk,ha mi fordulunk a rendőrséghez,akkor is bajunk lesz " mert mindenképpen elmennek hozzátok.

Nem is értem minek írkálsz ide folyamatosan, minek akarsz megggyőzni bárkit? Ott a bizonyíték, le van mentve a fenyegetés, bemész a rendőrségre, mi nem tudunk segíteni semmiben, ha nem akarsz rendőrségre menni akkor meg hagyod hogy zsaroljanak, de itt tényleg SENKI se tud segíteni, mindenki csak annyit tudott mondani, hogy menj a rendőrségre, mert csak ezt lehet tenni, akkor hát miért ide irkálsz, és miért nem mész azonnal?

2017. febr. 21. 20:14
 30/53 anonim ***** válasza:
28-as, ha ez nekem szólt, akkor igen, zsaroltak már, ráadásul nem csak a testi épségemmel, hanem a szakmai jó híremmel is. Nekem volt lehetőségem, hogy begyűjtsek annyi információt, amivel "visszazsaroltam" a kedves delikvenst, de ha nem lett volna, biztosan szólok a rendőrségnek.
2017. febr. 21. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!