Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket lattak mar meztelenül...

Titeket lattak mar meztelenül vagy esetlwg feherneműbe hasonló korosztalyu emberek csak az ellenkező nemből? Elmeselitek?

Figyelt kérdés
Engem a multkor igen de nagyon ciki volt.
2017. febr. 20. 22:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen de nem zavart mindenkinek az jut amit lát,36N
2017. márc. 14. 06:01
 12/13 anonim ***** válasza:

(Kitalált)(Nicky Ricky Dicky Dawn)(Dawn szemében)

Anyám kidobott otthonról ,zavarta hogy állandóan Joey-val mászkálok és még iszunk is,buliba járunk

Egyik nap együtt voltunk egy teljes egész délelött ,vásárolgattunk de ő utána ment a rock suliba.

Részeg voltam,Joey hozott haza este a buliból ,anya nagyon mérges volt

Joey elment de anya kiabálását még messziről is hallotta:"nem találkozhatsz vele többet!intézetbe záratjuk!"

Azóta mindent megoldottunk,a szerelmünk kiállt melletünk.igazán szerettük egymást

Épp ezért történt a dolog,egész éjjel csak kettesben,használtunk durex-et

De a teszt pozitív volt.

Szerencsére rossz tesztet vettem el ,nem volt jó.

Utána kicsit szégyeltük magunkat hisz meztelenül voltunk és még mindig találkozunk egymással

És féltem hogy már nem szeret

De nagyon aranyos volt

Vidámpark,idegsítő kistesói a s**x-ről beszêlve szerencsére mindenki elképzelt engem meztelenül.

De kiáll mellrttem

2019. okt. 12. 17:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Téges hogy láttak mg kérdező?
2019. okt. 12. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!