Van még rajtam kívül olyan, aki inkább negatív élményként élte meg a kollégista éveit?
Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 20:32
1/5 anonim válasza:
Van. De ne akarj megtudni semmi a kollégiumi éveimről. Hacsak nem szereted a thriller műfajt.
2/5 anonim válasza:
Minden egyes vasárnap öröm táncot lejtek, hogy soha többet nem kell visszamennem kollégiumba. Pedig már 3 éve elmúlt...
3/5 anonim válasza:
gyűlöltem minden ro*adt percét, olyan jó hogy vége
4/5 anonim válasza:
Én nem vagyok kollégista, de belegondolni hogy milyen lenne is negatív élmény.
5/5 anonim válasza:
Én középiskolában 5 évet voltam kollégista. Úgy alakult, hogy az osztályomból 20 voltunk koleszosok.
Az ott megismert szobatársaim máig a legjobb barátnőim - pedig 20 éve érettségiztünk. Mondjuk az hozzátartozik, hogy egy tiszta, jól vezetett intézménybe jártunk, ahol figyeltek ránk, programokat szerveztek, ill. a többiek is normálisak voltak. Szerintem nagyon kollégiumfüggő. Egyetemen is 3 évig koliban voltam, az sem volt rossz időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!