Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hogyan ráznátok le az...

Ti hogyan ráznátok le az "élősködőt"?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok Budapesten vidéki srácként. Gólyatáborból ismerek 1 nálam 4 évvel idősebb srácot. Nem is beszéltünk meg semmi hasonló,nem voltunk jóba,ott is tudtam,hogy idegesítő. Azonban volt egy kari iszogatás egy kocsmában,ott beszéltünk 3 mondatot,és valahogy feljött,hogy hol lakom. Elmondtam,hogy egy magánkollégiumban (álmomban nem gondoltam,hogy miért kérdezi). 4 nappal később rámír,hogy megkereste a magánkollégiumot,és beköltözik a szobámba. Így is történt,és azóta rám van tapadva. Mindenhová jön utánam,elmegyek haveromhoz házibuliba,oda is jön utánam pofátlanul,még bevásárolni is jön velem. Az órákat úgy vette fel,hogy mindig velem legyen,ha én nem megyek előadásra, ő sem jön. Randi közben is hívogat,hogy merre vagyok... Ha fent vagyok,folyton zargat valamivel,hülye videókkal,zenékkel,amiket már 100x láttam,illetve hallottam. Fütyül,dalol,hajnalig ébren van,és nagyon zavar. Arról nem beszélve,hogy hetente 1-2x fürdik max,ruhát konkrétan nem cserél,ahogy hazajön a kocsmázásból,úgy ahogy van, cipőben kabátban leül mesét nézni hajnalig.

És álmomban nem gondoltam,hogy attól,hogy 1x jófej leszek vele,beköltözik mellém,és a pofámba mászik. Persze sajnálom,mert kb nincs senkije,de erről ő tehet. És a saját életemet meg nem akarom megkeseríteni.

19F (23F)

2017. febr. 19. 12:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Próbáld meg összehozni egy ugyanilyen idegesítő lánnyal, biztos ismersz ilyet.
2017. febr. 19. 13:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Az utóbbi napokban bunkó voltam vele,itt volt egy spanom,2 napon alatt rommá oltottuk, elküldtük,de nem tágít.
2017. febr. 19. 13:10
 3/13 anonim ***** válasza:
"Ne haragudj, de beszélnem kell veled. Tudom, hogy sokat jelentek neked mint barát de vannak olyan dolgaid amik zavarnak és ha nem változtatsz rajta akkor nem akarok többet lógni veled és kérvényezni fogom hogy távolítsanak el a szobából. Köszi."
2017. febr. 19. 13:28
 4/13 anonim ***** válasza:
45%

Ezt a srácot te 10x jobban ki tudnád készíteni mint ő téged, hogy végleg lelépjen.

Alázd meg, idegesítsd őt néha 2x jobban mint ahogy ő téged hogy el akarjon menni, kezeld őt mint egy kutyát aki ugrik utánad (mert ő az is), mutasd meg neki hogy ő is lássa mekkora szolga lett belőle, ha valami olyat csinál amivel zaklat akkor csak anyázd le a francba.

Én úgy ráznám le hogy minél jobban megaláznám, amíg ott marad nálam és zaklat addig kiélvezném a szadista vágyaimat, utána úgyis elfog menni mert nem bírja, de nem fogom hagyni hogy elmenjen, mert ő már a kutyám lett.

Le lehet pontozni, meg írni azt hogy beszéljen a kérdező ezzel a sráccal, de agyhalott nyomorékoknál a beszéd nem old meg semmit.

2017. febr. 19. 13:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Persze, alázzon meg egy mentálisan beteg embert még jobban. Tényleg ez a megoldás. Te tényleg komolyan gondoltad amit írsz?
2017. febr. 19. 14:04
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
mi az hogy csak ugy kijelenti hogy bekoltozik hozzad?? es te minek hagyod?? mond meg neki soha tobbet nem akarod latni azt a hulye fejet es tunjon el, ha nem hasznal vagd szajon parszor jo erosen, eletedben eloszor legyel mar ferfi
2017. febr. 19. 14:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Vágd szájon. Ez a te megoldásod? Gratulálok.
2017. febr. 19. 14:19
 8/13 anonim ***** válasza:
ha nem ert a szep szobol mit lehet tenni, en adnek neki olyat hogy megzavarodna megjobban.
2017. febr. 19. 14:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Jelezd, hogy szeretned, hogy eltunjon onnan ès indokokd meg
2017. febr. 19. 14:46
 10/13 anonim ***** válasza:

ha nem ert a szep szobol mit lehet tenni, en adnek neki olyat hogy megzavarodna megjobban.

Te is olyan szinten vagy mint ez a szerencsétlen szociopata. Nulla empátia, mindenki az ellenséged. Sajnállak, de nem a te hibád.

2017. febr. 19. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!