Szoktatok turkálóban ruhát venni? Lehet elkapni így vmilyen fertőzést vagy élősködőt hazavinni?
Minden ruhát kimosok, mielőtt először felvesszük. Nem hiszem, hogy a butikos tisztább, amit lehet, hogy előtte öten felpróbáltak.
Viszont azt sem hiszem, hogy egy igényes turkáló kockázatosabb lenne.
Olyanba természetesen nem megyek, ahol a bejáratnál megcsap az a jellegzetes dohos szag, meg elsőre látszik, hogy a cuccok 90%-a géprongynak se lenne jó. :(
Szoktam!
Nem,megfelelő hőfokon kimosom, fertőtlenítem, vasalom.
Én a legigényesebb üzletben vásárolt ruhát is egyszer mindenféleképpen kimosom, mert sose lehet tudni ki viselte, vagy próbálta fel előttem.
Turkálóba sokat járok vásárolni, én ott magamra is annyi jó ruhát találok, és gyakran fogok ki teljesen új állapotú árút is fillérekért.
Sokan írják a mosógépet. Ti nem próbáljátok fel vásárlás előtt?
Ilyenről még nem hallottam. Meg... élősködőhöz nem árt egy gazdatest is, azok a ruhák meg ott dekkolnak egy ideig a zsákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!