Így mi lesz a testvéremből?
Jelenleg 17 éves, mindjárt 18, de egy 10 éves szintjén van.
Állandóan a macskával meg a kutyával játszik, és úgy viselkedik mint egy 10 éves. Vihog, ugrál ide-oda. Rohadtul idegesítő. Nincs benne semmi férfiasság. Abszolút semmi.
Nem volt még barátnője, sőt nem is érdeklődik a csajok után, még a "csaj" szót sem ejtette ki, mintha az a világ nem is létezne. Szerintem még ki sem verte...
Az ilyen mikor fog beérni? Őszintén, én nem tudom elképzelni, hogy valaha beérik.
A családban az egyik rokonunk hasonló: 40 évesen is az anyjával él, és még soha nem is költözött el, még egy csajhoz sem ért szó szerint. Ő rá is ez a sors vár?
Lehet hogy kényelmesebbnek gondolja úgy az életet ha a szülőkkel együtt marad. Míg ha megnősülne akkor kellene a lehető legjobban fizető állás, hogy abból albérletet vehessen ki vagy netán saját otthona lehessen. Meg még fizethetné a rezsit és élelmét is.
Lehet hogy Magyarországnak kellene felnőni hogy ne ilyen nehéz legyen az életet elkezdő fiatalok helyzete és akkor valószínű a testvéred is felnőne, megnősülne és saját élelet kezdene. De korrupt kis országunkban szinte jó gyereknek lenni és minél tovább annak maradni.
Mutasd be egy barátnődnek! Vagy keress az ismeretségi körödben egy hasonló lányt és boronáld össze őket.
Senki se kezdi egy ferrárival kell néhány "tragacs" előtte jó kis hasonlat mi XD
A lényeg hogy terelgesd én is ilyen voltam ebben a korba és örültem volna ha valaki pátyolgat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!