Nektek ki a kedvenc magyar youtuberetek? Mi a véleményetek róluk?
9# kinek mi a szórakozás..szerintem nem ez alapján kell megítélni,hogy ki milyen ember.
egyébként a youtubos videókból csomó mindent lehet tanulni..vannak matekos csatornák,ahol komolyabb,egyetemi szintű feladatokat is elmagyaráznak. akkor ott vannak a csatornák,amik a nyelvtanulásban segítenek.. de még rengeteg téma van.. én pl youtuberól tanultam meg kötni.. hasznos dolgokra is lehet használni.
de ha csak sima beszélgetős videót is néz az ember,szerintem az sem elítélendő. én pl takarítás közben szoktam indítani ilyeneket. hallgatom és közben takarítok.. nem hiszem,hogy ettől ostoba lennék:) főleg,hogyha valaki külföldi youtubereket néz,akkor még a nyelvtanulásban is segíthet.
inkább nézek youtubos videókat, mint hogy andy bácsi csatornáit nézzem ..
de egyébként rengeteg ismeretterjesztő sorozat/film is fel van töltve youtubera..
Szabó Kristóf!!!
nagyon vicces tartalmakat készít, mindig megnevettet és nagyon jó pasi ;) imáááádom
Többnyire nem nézek magyar Youtube-osokat.
Nézek pár szépségápolási csatornát, pl. Viszkok Fruzsi (bár a videóinak a minősége eléggé lement mostanában... szinte csak a szponzorcuccok... csinált erről egy szabadkozós-passzív agresszíven támadós videót, hogy hát ő ebből fog megélni, és ehhez kell pénz, de különbség van aközött, hogy minden videója szponzorált és egy őszinte szava nincs, vagy néha elvétve akad egy-kettő... meg alapvetően szépségápolási csatornára iratkoztam fel, erre vlog Japánból a Panasonic támogatásával, XY kólás kihívás Iszak Eszterrel...), Citromhab, Rami (Stílus és egyéb) - bár utóbbit is inkább a könyves meg DIY dolgai miatt inkább, mert szegény sminkelni azért annyira nem tud és nem tudja eltalálni, mi áll jól neki
plusz még Lavandante (őt mostanában kezdtem követni, régen olvastam a blogját... ő egészen értelmes, okos, kedves) és Beautyjunkie Magdi.
Régen néztem Nojkót, ő volt a kedvencem, de már nem aktív
- egyéb: Szirmai, CultureGeeks
Kb. ennyi. Néha egy-egy felkapott videót megnézek más Youtuberekről is, de vhogy nem elég jó nekem az anyag, hogy fel is iratkozzam rájuk.
A véleményem meg nagyrészt:
- gyakorlatilag nulla kreativitás, ezerszer lerágott csont témák, káromkodás és mégis ez megy... úgy látszik, az ingerküszöb megy a béka segge alá
- azt bírom, hogy lány Youtuberből a tiszteletet kivéve kb. az alábbi fajták vannak: 1) nyávogva affektál és erőltetetten teszi magát spontánnak vagy butuskának, 2) erőltetetten fiúskodik, káromkodik és direkt mélyíti a hangját, 3) 20 perces videóból 15 percet nyerítve röhög vagy vinnyog a semmin, és tök fölösleges, értelmetlen dolgokról beszél
- inkább nézek amúgy külföldieket, mert az engem érdeklő témákban (olvasás, szépségápolás, filmkritika, zenekritika) jóval minőségibb videókat készítenek, ill. nagy számok törvénye alapján könnyebben találok olyat, ami nekem tetszik
https://www.youtube.com/channel/UCTH3sP9mSZXA0LHMtebMFbg
Szerintem nagyon jó és érdekes, nem régóta kezdte, de remélem hamarosan tényleg nagy feliratkozótábora lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!