Milyen érzések vannak bennetek akkor, amikor lepontozzátok a másikat?
Tehát amikor rányomtok a piros kézre, akkor azt idegesen teszitek, bosszút állva?
És esetleg örültök annak, amikor meglátjátok azt, hogy 0%-ra csökkent a válasz hasznossága? Vagy hogy van ez?
Én azt érzem, hogy agyalok, kit szeretnék megenni reggelire (nyamnyam), és vagyok hogyan készítsek listát róluk... megvan!! Megnyomom a lefele mutató hüvelykujját, valahogy így csinált Juli Csau Caesar is, azt hiszem...
Amikor később visszanézek, a rendszer jelzi az adott hozzászólásoknál, hogy "ezt a választ nem tartod hasznosnak", és lám, máris tudom, hogy ő az egyik, akit be akarok kajcsizni reggelire. :P
Hát nem praktikus...? :)
Nem bosszúból pontozok le valakit, hanem ha valami olyat válaszol egy kérdéshez, aminek vagy köze nincs hozzá, vagy okoskodik, közben meg csak pont a választ nem adja meg.
Mondjuk ritkán pontozok, de akkor az, ha valakit már egyenesen lepontozok, irtó nagy baromságnak kell lennie.
Engem inkább az idegesít, mikor pl valakinek a kérdéséhez írva próbálok segíteni és lepontoznak. :D De ez már egyéni probléma. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!