Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy barátnak...

Miért van az, hogy barátnak hitt emberek, ismerősök, csak akkor írnak rád, vagy beszélgetnek veled, ha problémájuk van?

Figyelt kérdés
2017. febr. 13. 13:28
 1/7 anonim válasza:

barátnak "hitt" emberek

Ezzel igazából meg is válaszoltad a saját kérdésed

Egyébként lehet észre se veszik, lehet ők nem is tenkintenek rád barátként, próbáld ki, hogy egy kis időre te is ezt csinálod és figyeld meg észreveszik-e a változást

2017. febr. 13. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert csak szerinted a barátaid, sajnos a másik fél nem így gondolja. Nekem is vannak ilyen ismerőseim, de ők haverok, nem barátok. Messze nem ugyanaz.
2017. febr. 13. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés. Lehet veled tudja megbeszélni vagy csak arra vagy neki jó hogy leírja mi a baja.

Nekem is van egy ismerősöm aki állandóan CSAK panaszkodni tudott és mindig ugyanazokast a hülyeségeket nyomatta aztán kezdtem megunni és már nem nagyon írtam neki vissza.

Az utolsó ilyen 2 hete szombaton volt, azóta nem ír, de nem is bánom.

Rájötttem hogy nekem is van gondom és az kit érdekel?? Senkit. Akkor engem miért érdekeljen az ő hülyesége?

Amúgy ha én írtam neki valamit arra az volt a válasz hogy aha értem. :D

2017. febr. 13. 13:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Arra volnék kíváncsi, hogy miért csinálják ezt?

Van olyan azt gondolod barátod, hoyg barátod aztán 1-2 évre elfelejt, és ha problémái leszek ujra rád ír vagy felkeres mitnha mi sem történt volna...

2017. febr. 13. 13:44
 5/7 A kérdező kommentje:
#velem is ugyan ez a helyzet!
2017. febr. 13. 13:45
 6/7 anonim válasza:
Na de most gondolj csak bele. Lehet ők közel se tartották olyan szorosnak a barátságotokat, hogy többet írjanak ennél. Vagy itt arról van szó, hogy a barátságotok megromlott? Mert nem mindegy, hogy ez a "csak akkor írnak rád, vagy beszélgetnek veled, ha problémájuk van" hozzáállás mindig így volt-e, vagy csak idővel alakult ki.
2017. febr. 13. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember, ha épp egyedül marad, a kocsmában az első idegennek is elmeséli a problémáit. Csak valaki hallgassa meg.
2017. febr. 13. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!