Miért van az, hogy barátnak hitt emberek, ismerősök, csak akkor írnak rád, vagy beszélgetnek veled, ha problémájuk van?
barátnak "hitt" emberek
Ezzel igazából meg is válaszoltad a saját kérdésed
Egyébként lehet észre se veszik, lehet ők nem is tenkintenek rád barátként, próbáld ki, hogy egy kis időre te is ezt csinálod és figyeld meg észreveszik-e a változást
Ez jó kérdés. Lehet veled tudja megbeszélni vagy csak arra vagy neki jó hogy leírja mi a baja.
Nekem is van egy ismerősöm aki állandóan CSAK panaszkodni tudott és mindig ugyanazokast a hülyeségeket nyomatta aztán kezdtem megunni és már nem nagyon írtam neki vissza.
Az utolsó ilyen 2 hete szombaton volt, azóta nem ír, de nem is bánom.
Rájötttem hogy nekem is van gondom és az kit érdekel?? Senkit. Akkor engem miért érdekeljen az ő hülyesége?
Amúgy ha én írtam neki valamit arra az volt a válasz hogy aha értem. :D
Arra volnék kíváncsi, hogy miért csinálják ezt?
Van olyan azt gondolod barátod, hoyg barátod aztán 1-2 évre elfelejt, és ha problémái leszek ujra rád ír vagy felkeres mitnha mi sem történt volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!