Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Honnan tudom h tetszek e neki?

Honnan tudom h tetszek e neki?

Figyelt kérdés

Nagyon sok jelet latom annak h tetszenek de meg igy se vagyok benne biztos h kolcsonos e

Nagyon sokat beszelunk sukiban is meg facen is mar a talalkozi is meg van beszelve

Iskolaban elozo napokban kerte h hagy fesse ki a kormom, es mivel en nem mondhatam ra nemet(nem azert mert meleg hajlamaim vannak csak akinek tetszik valaki az megerti)es azt akarta h combjan legyen a kezem es folyamatosan melettem van meg fogdos huzzam bujik ram mosolyog de lehet h ez nala a normalis. Szemkontaktus is folytan megvan. Szerintetek? 16/F

2017. febr. 11. 20:55
 1/1 anonim válasza:

Esetleg kérdezz rá

Vagy egy megbizhatobb baratnojetol tudakold meg hogx ezt most csak jofejsegbol csinalja vagy mert tetszel neki?!

2017. febr. 12. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!