Mi a véleményetek erről a dologról?
Van 2 osztálytársam, akik azért piszkálnak, mert szemüveges vagyok (10. Évfolyamban, rly??) és én ennek hatására elkezdtem nem hordani. Az összes tanárom azt mondja, hogy ez nem oké, de én mégis úgy vagyok vele, hogy nem szeretném hordani. Amikor pedig felvettem, az egyik tanár beszólt, hogy most még nagyobb szerencsétlenebbnek nézek ki. Most sem hordom. Szerintetek mit tegyek, hogy ne szólogasson be senki, csak azért mert szódásüveg-szemüvegem van?
(Most komolyan kérdezem, mert lehet, hogy ez másnak nem mond semmit, de nekem ez nagyon is bántó)
Még megértem, hogy az osztálytársaid szólnak be, na de hogy a tanár leszerencsétlenez?
Ne foglalkozz vele. Ha muszáj (nem látod a táblát vagy az írásodat) hordd nyugodtan. Aztán majd kikerülsz ebből a társaságból és rájössz az életben senki nem azt fogja nézni hogy szemüveges vagy-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!