Ti bontottátok már ki az ételt-italt a boltban fizetés előtt (mondjuk sorban állás közben, vagy szomjúság-éhség esetén)? Mi a véleményetek erről a dologról?
Én csináltam már úgy is Tescoban hogy míg körbe mentem a kocsival, összeszedtem mi kell addig megittam egy kólát, vagy csokit ettem
Ilyenkor elrakom a csomagolást megmutatom a pénztárnál és hozzáírják a blokkhoz
Én még sosem tettem ilyet, de sokat látok. Nem tetszik.
Még akkor sem, ha gyereknek adják.
Gyerekkel is meg kell értetni véleményem szerint kezdetektől, hogy a bolt az más, mint otthon.
Gyerekek azt fogadják el, és azt tanulják, amit a szülő megtanít.
Nem hiszem, hogy ez olyan terület, hogy nem lehetne tanítani.
Ráadásul, -bár senkit nem követtem még, de szinte biztos vagyok benne, hogy az emberek többsége pénztárig jutásig "véletlenül" mégis elfelejti, elveszti a csomagolást. Valahogy elfogy és jó lelkiismerettel távozik.
Megmondom őszintén, nagyon érdekelne, pl. a Tesco, vagy más hiper cég hivatalos álláspontja erről. Persze azt gondolom, erről nemigen szeretnének nyilatkozni, mert nem akarnak reklámot. :D
El tudom képzelni, hogy kameráznak ugyan, de ezzel a jelenséggel nem tudnak mit kezdeni, bár szerintem lehetne, mert a kamera bizonyítja, csak legfeljebb macerásabb, néhol mosódott a kép. Nem tudom.
Talán biztonsági őrök egyszer-kétszer határozottan rászólnának az ilyenekre, akkor észrevennék magukat. Mondjuk pénztárnál várná és kérdezné, hová tünt közben az üdítő, vagy süti.
Azt hiszem nyelnének egyet. :)
Ez ugyanis színtiszta lopás, ha nem fizeti ki -véletlenül.
Nincs mit magyarázni rajta.
Aki csinálja, ő is pontosan tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!