Ez vajon mi volt? Csapda!?
Épp tanulószobán ültem,mikor a suli portása bejött a terembe,hogy ez meg ez keres,apukám küldte,hogy jöjjön értem,mert ő lebetegedett és nem tud értem jönni.Kinéztem az ablakon,és egy számomra teljesen ismeretlen férfi várt ezek szerint rám. Hozzátenném,már öt éve egyedül járok haza!
Mikor mentem haza a suli hátsó kapuján mentem ki,hogy még csak véletlenül se fussak vele össze. Mikor hazaérkeztem megkérdeztem apukám,hogy jól van,nem beteg-e?de a válasza az volt,hogy nem,miért?
Nagyon megijedtem,nem tudom hogy ez mi akart lenni!
Te idióta!
Azonnal mondd el apádnak, hogy mi történt, és mostantól nagyon vigyázz magadra az elkövetkező napokban! Komolyan ennyire hülye vagy, hogy nem szólsz apádnak erről? Hát mégis mi a francot kell ezen titkolni?
Amikor ilyen kérdéseket olvasok, csak fogom a fejem, hogy hogyan lehetnek ennyire hülyék az emberek...
Szóljál apádnak, mielőtt baj lesz! És a jövőben próbáld meg kicsit fejleszteni a létfenntartó ösztönödet, mert ha ilyen hülye maradsz, akkor még sok problémád lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!