Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez vajon mi volt? Csapda!?

Ez vajon mi volt? Csapda!?

Figyelt kérdés

Épp tanulószobán ültem,mikor a suli portása bejött a terembe,hogy ez meg ez keres,apukám küldte,hogy jöjjön értem,mert ő lebetegedett és nem tud értem jönni.Kinéztem az ablakon,és egy számomra teljesen ismeretlen férfi várt ezek szerint rám. Hozzátenném,már öt éve egyedül járok haza!

Mikor mentem haza a suli hátsó kapuján mentem ki,hogy még csak véletlenül se fussak vele össze. Mikor hazaérkeztem megkérdeztem apukám,hogy jól van,nem beteg-e?de a válasza az volt,hogy nem,miért?

Nagyon megijedtem,nem tudom hogy ez mi akart lenni!

2017. febr. 10. 15:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
*9. vagyok, a 8.-asnak szól volna .
2017. febr. 10. 16:18
 12/15 anonim ***** válasza:
9-es,mondjuk ha olyan az apja hogy állandóan hülyének nézi a gyerekét ,és mindenért letorkolja.
2017. febr. 10. 16:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Te idióta!

Azonnal mondd el apádnak, hogy mi történt, és mostantól nagyon vigyázz magadra az elkövetkező napokban! Komolyan ennyire hülye vagy, hogy nem szólsz apádnak erről? Hát mégis mi a francot kell ezen titkolni?

Amikor ilyen kérdéseket olvasok, csak fogom a fejem, hogy hogyan lehetnek ennyire hülyék az emberek...

Szóljál apádnak, mielőtt baj lesz! És a jövőben próbáld meg kicsit fejleszteni a létfenntartó ösztönödet, mert ha ilyen hülye maradsz, akkor még sok problémád lesz!

2017. febr. 10. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:
majd elviszik szervkereskedok, vagy prostituciora kenyszeritik soha tobbet nem lesz szabad soha tobbe nem jut haza majd megbanja hogy nem szolt az apjanak.
2017. febr. 10. 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezazért durva. HA IGAZ de szerintem kam. Ha valaki figyelné vagy elakarná rabolni a kérdezőt akkor biztos nem hivta volna fel magára igy a figyelmet az emberünk. Mint irta egyedül jár haza akkor becsapja a kocsiba azt kész. Bár vannak elég idióták is. Tuti kamuduma.
2017. febr. 10. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!