Mi lesz szerintetek 3-400 év múlva a földön?
Figyelt kérdés
Mennyire teszi tönkre az ember a saját élőhelyét?2017. febr. 8. 12:48
11/16 anonim válasza:
#9: köszönöm, igyekszem! Egyszer majdnem a fejemre esett egy kiesett ablakkeret üveggel a villamosmegállóban, fél méterrel landolt mellettem, azóta van ez a parám. Felnéztem és integettek is fentről, hogy bocsi, nem direkt volt. És csoda volt, hogy nem ütött agyon senkit sem, pedig jártak bőven arra, a Keleti pályaudvar mellett történt fényes nappal. Ám bármi más is történhet, pl. hogy előbb találnak ránk a világűrből ezek vagy azok (mondjuk pont nem barátságos lények), kicsi az esély, de bármikor előfordulhat. Bár lehetnek akár barátságosak is, nem tudom hogy magyarázzuk majd el nekik mi az a Family Guy! Nehéz lesz az biztos! :-) Ezért érdemes tartalmasan élni, mert senki sem tudhatja mit hoz a holnap. A magyarkodók nem a Facebookon magyarkodnak? Bár ez itt inkább kripto-rasszistának tűnik. Nyilván kemoterápiát kapott, azért kopasz.
12/16 anonim válasza:
"Na, megérkezett az első MAGYARKODÓ!"
Csak a magyarok fehérek? Te igen sok tantárgyból megbuktál!
13/16 A kérdező kommentje:
"Milyen földön?"
Biztos nem a firág földre gondoltam!
2017. febr. 9. 11:39
14/16 anonim válasza:
Az emberen kívül talán csak a tejsavbaktérium olyan ostoba, hogy tönkreteszi saját életterét. Annyiból még rosszabb is az ember, hogy egyszerűen képtelen békében élni. És sajnos kevés esély van rá, hogy ez belátható időn megváltozzon. Ha megnézed a történelmet, egyetlen nyavalyás perc sem volt, amikor valahol a földön éppen ne háborúztak volna. S mivel a harci eszközök egyre fejlettebbek és egyre inkább hozzáférhetőek, könnyű belátni, hogy ha egyáltalán lesz még emberi lény 3-400 év múlva, az kőbaltával fog hadonászni.
15/16 anonim válasza:
Nekem már van kőbaltám, előre legyártottam, hogy akkor már majd ne kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!