Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám én is elérni a...

Hogyan tudnám én is elérni a max ismerősszámot facebookon?

Figyelt kérdés
aki elèrte(5000 ismerős)az hogyan? nem hiszem hogy valaki tènyleg ismer annyi embert...mindenesetre nagyon menő...ezèrt jó lenne
2017. febr. 7. 16:12
 1/9 A kérdező kommentje:
illetve ismertek olyat szemèlyesen aki elèrte....gondolom nem mert csak közszereplők ilyenek?!
2017. febr. 7. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Vannak sok ilyen ismerősgyűjtős csoport
2017. febr. 7. 16:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kezdetben volt 4-500. Most már csak azok vannak, akikkel ténylegesen van kapcsolatom. Minek több?

Ez menő? Akkor nem szeretnék ma fiatal lenni.

2017. febr. 7. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon el vagy ám tájolva, értelmesebb embereknél ez sokkal inkább ultragáz és szánalmas, mint menő. Csak szólok.

Ismerek ilyet, azt is bejelöli, akivel életében egyszer találkozott, fórumokról meg csoportokból is gyűjti az ismerősöket.. Csak épp élőben a kutya se szólna hozzá, amilyen egy ostoba, felszínes alak - ez tökéletesen mutatkozik az ismerősei számán is. :)

De ha ez a célod, hajrá, jelölj be válogatás nélkül mindenkit, aki szembejön, hamar meglesz ez a szám.

2017. febr. 7. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
nincs olyan ember akinek a valosagban ennyi ismerose van, vadidegenek jelolgetesevel hamar elerheted ezt, viszont ez veszelyes, foleg ha lany vagy, hisz vadidegenek mindent tudni fognak rolad.
2017. febr. 7. 16:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne akard megismerni a Facebook sötét oldalát...
2017. febr. 7. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Hogyan jött nekem össze a 4-500 fő?

Három szabadidős kerékpáros egyesülettel is sokat bringáztam, s egy gyalogtúrás csapatban túravezető is voltam.

Egy 2400 főt foglalkoztató üzemben dolgoztam fiatalon.

Az ismerősök egy része saját jelölésem, egy része engem jelölt. Szóval ténylegesen volt közünk egymáshoz így, vagy úgy.

Ha jelölt valaki, s nem tudtam hová tenni, de az ő ismerőse között volt sok olyan, akiről tudtam, kik, visszajelöltem.

Aztán szépen el kezdtem kiszedni az olyanokat, akik csak a régi múltban voltak közelebb hozzám.

Most már 100 körül van, s életben is működő kapcsolat.

2017. febr. 7. 16:58
 8/9 A kérdező kommentje:

"ultragáz ès szánalmas"?

"facebook sötèt oldala"?

azèrt ezt túlzásnak èrzem.nem hiszem hogy ha valaki rákeres egy profilra ès azt látja hogy 5000 ismi van ès nem tudja bejelölni akkor azt mondja húú de ultragáz de szánalmas...hanem nekem olyasmi jutna eszembe hogy nagyon nèpszerű az illető.ha valaki bejelölget mindenkit attól mèg nem lesz 5000 ismije mivel ez nem az instagram....itt azt jelölöd akit ismersz, ha valaki nem ismer ès mègis bejelöl akkor az nagyon kíváncsi rád...ez a különbsèg követès ès ismerős között.

mièrt kerülök veszèlybe ès az internet sötèt oldalára? ja valami perverz kèpeket fog nekem küldeni? ettől mèg nem halok meg..kitörlöm aztán annyi

2017. febr. 7. 17:43
 9/9 A kérdező kommentje:

sztem 5000 ismerőst nem lehet bejelölgetèssel szerezni....max ha fullos kèpeid vannak.

de egy sima profilt, csak mert jelölget nem követnek ennyien vissza

2017. febr. 7. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!