Szval azt hogyan tudom megoldani facebookon hogy egy adott személy akivel régebben beszélgettem elrejtsem a neki küldött üzeneteket és fényképeket? Úgy érzem fel akarja ellenem használni!
Valaki segitsen nekem ki be baszott nagy szarban vagyok!!!!
Most nem erdekelnek a negativ kommentek
Szval azt hogyan tudom megoldani facebookon hogy egy adott személy akivel régebben beszélgettem elrejtsem a neki küldött üzeneteket és fényképeket?? Úgy érzem fel akarja ellenem használni!
Ilyet nem tudsz tenni. Az az ő MAGÁN levelezése. Észnél kell lenni, hogy kinek, mit küld az ember. Később már nem tudod megváltoztatni. A saját példányoddal azt csinálsz amit akarsz, de az övé nála marad.
Tudod ezek az alkalmazások a papír alapú levelek utódjai. Ha küldtél már valaha levelet, akkor tudod, hogy utólag azt sem tudod módosítani.
Ahogy mondják: a szó elszáll, az írás megmarad.
Két módja van, ami szerintem megoldja problémádat.
1: letiltod őt, így ő nem is tud sehogy sem kapcsolatot teremteni veled, remélhetőleg az üzenetváltások is eltűnnek.
2: törlöd magad, így lehet eltűnnek az üzenetek, ha meg is maradnak nem tudja feltétlenül rád bizonyítani mert 'Egy facebook felhasználó'ként leszel feltüntetve, kép nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!