Jól van kislány..menj idd meg a kakaód és aludj inkább.
Ha a barátnőd azt mondja hogy leugrott a 10.-ről és nem lett semmi baja akkor azt is elhiszed? csak mert barátnő..
annyira buta,naiv kisgyerek vagy még..és hogy még véletlen se hagyjam ki értetlen is vagy.
2017. febr. 10. 17:06
12/23 anonim válasza:
Ha nekunk nem hiszed el miert nem probalod ki?Azt irtad hogy felsz a sotetben...DE ha gyertyaval csinalod nincs sotet xd.De amugy tenyleg hulyeseg az egesz,szerintem inkabb foglalkozz vami massal.
2017. febr. 10. 20:22
13/23 A kérdező kommentje:
Most attól hogy megkérdeztem mit kell itt pattogni?xddd buta vagy te :D..Na pá
14/23 A kérdező kommentje:
Buta vagy te....Csak megkérdeztem..Amellett h buta,még értelmetlen is vagy
15/23 A kérdező kommentje:
Na figyi drága..14 évesen tán okosabb vagyok nálad.Egyébként sokan felteszik ezt a kérdést,és nem hülyeség...Ha esetleg belegondoltál abba,hogy a halálk utáni lélek hova kerül..Amiért én ilyen vagyok ne itélkezz,,sokkal inkább kussolj..Szerintem megy a tv-be valami mese most is..Nézd inkább azt 11 évesen,ne másokba köss bele,csakmert sokan állították,és kiváncsi voltam,,ja és értetlen neked az agyad drága..:)
A kérdésedet olvasva azt hittem, hogy egy naiv, de kedves kislány vagy. Tévedtem! Olyan kis öntelt, tini p*csa lehetsz, mint a mai lányok többsége.
Bloody Mary legendája egy valódi személy életén alapul, utána nézni gondolom lusta voltál, de nem igaz.
Gondolj bele, mennyire nincs alapja. Én csináltam, élek. Mások csinálták, élnek.
Mi történik a lélekkel? Attól függ, miben hiszel. Én semmilyen vallásban nem hiszek, szerintem megszűnik.
Nyugodtan nézzél mesét, én is azt nézek. :D
16/L
2017. febr. 12. 14:00
Ember xd Hogy 14 évesen okosabb vagy :D feldobtad a napomat. Nem tudom miért lényeg a kor de előbb gondolkodj mielőtt írsz. Látszik hogy nagyon kisgyerek vagy még. De ha ennyire érdekel 17vagyok,és az írásodból nézve nem,nem vagy okosabb,se érettebb :D Leírják vagy 10en hogy nem létezik,erre visszaírod hogy "mi a bizonyíték rá?". Ha annyira nem hiszed el,csináld meg. Aztán be ne pisilj ha valami hangot hallasz:D De azért azt elárulom hogy nem szellem lesz. Xd Vagy hiszel még a fogtündérben is? Menj nézd az M2-n a meséket inkább ahelyett hogy itt pazarlod az idődet...
2017. febr. 12. 22:14
18/23 A kérdező kommentje:
XD az idióta válaszokból nem kérek :D
19/23 A kérdező kommentje:
Igen létezik. Ma téged is meglátogat:D
Pontban éjfélkor kezd el kiabálni a nevét egy tükör előtt (plusz égő gyertyák hogy tényleg sikerüljön) és hidd el meg fog jelenni....anyukád azzal a kérdéssel hogy te gyermekem "mi a f@$zom@t csinálsz ilyenkor?" :D
az ilyen valaszolok ne irjanak pls mert nagyba......rom :)
20/23 A kérdező kommentje:
Anyátok esetleg tini p*csa ti ekényeztetett ázott kutyák...Mit gondoltok magatokról??Jaaaj..Úristen..Beszólogatok az interneten,és én ettől menő vagyok..Hát inkább a bolháidat takarítanád ki te t*tves kutya..Mert feltettem egy kérdést,kiváncsi voltam ki mit ír..Ezért vered itt a p*nádat te kis ny*m*ronc?? :D..Szerintem inkább szólj anyucinak hogy váltsa ki a gyógyszered aztán meg akaszd magad fel a r.......ba te élettelen kis nyomi :D..Mutass fel valamit b..meg utána lehet pofázni kiskutya..Nade mit tudsz felmutatni??Az internetes kis k....pofádat..Gratula!!!!!!!!De a való életben ki a .....vagy?Putris c*gány ásd el magad :)
Kapcsolódó kérdések: