Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 18 éves koromban elmegyek...

18 éves koromban elmegyek innen, tudtok adni tanácsokat hogy ne az utcan végezzem? 17/L

Figyelt kérdés

Jövőre februárban töltöm a 18 at.

Előtte egy nappal én már itt se leszek.

Egyedül leszek mint a kissujjam.

Arra gondoltam valaki gyárba mennék ami ad szállást is.

Tudtok adni tanácsokat hogy nehogy az utcán végezzem?

2017. febr. 3. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Mi az okod, hogy elmenj? Kilakoltatnak vagy csak nem szeretsz a szüleiddel élni? Nem hiszem, hogy gyárban adnának szállást is, nem hallottam én még ilyenről, de javítsatok ki, ha tévedek.

Gyűjts össze egy albérletre elég pénz 1 év alatt, meg ügye ott előre is kell fizetni, s nézz ki valami olcsót. Ezzel egyúttal dolgozz is közben.

Párod nincs vagy valami ilyesmi? Vagy akire számíthatnál?

Legrosszabb esetben hajléktalanszálló.

2017. febr. 3. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

"Nem hiszem, hogy gyárban adnának szállást is, nem hallottam én még ilyenről, de javítsatok ki, ha tévedek. "

Kijavítalak és megismertetlek a munkásszálló fogalmával. Ami igazából egyben a kérdező egyetlen lehetősége, hacsak nem tud egy barátjához/ismerőséhez/rokonához költözni, mert ahogy te is említetted, az albérletnél van kaució.

2017. febr. 3. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

"Kijavítalak és megismertetlek a munkásszálló fogalmával."

Még tapasztalatlan vagyok ilyen téren, szóval jó tudni :)

2017. febr. 3. 15:43
 4/10 A kérdező kommentje:

Van olyan gyár ami ad szállást is.

Mást nem fogok tudni csinálni.

Nem tudok senkire se számítani nincs senkim.

Muszáj elmennem innen de az a baj hogy pénzt nem tudok gyűjteni

2017. febr. 3. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Győrbe az audi gyárba van ilyen lehetőség és kur*va sokat lehet keresni(vagyis az itteni viszonyokhoz képest ahol lakunk). Férjemék mentek oda semmi szakma semmi nem kell (nyilván nem irodába fogsz csücsülni ) 200-250-et havonta haza hozott. Ezt tudom ami ilyen de tuti van egy csomó.
2017. febr. 3. 15:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen gyorrol már én is hallottam szállodába van a szállás szerintem az jó kis hely
2017. febr. 3. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs hogy belekontárkodok a kérdésbe,de ehhez a győri audi gyárhoz hol kell jelentkezni?Szakma nélkül 200-250 ezer nekem is jól jönne,mert a jelenlegi melómban 110 ezerért megszakadok :(
2017. febr. 3. 17:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A Hankook is ilyen gyár, Dunaújvárosban, teljesen profi munkásszállóval és van olyan részleg, ahova női munkaerőt is felvesznek. Nyilván nem a mixingre például és amúgy is lényegsen kevesebb a nők aránya náluk, de van nekik is végezhető munkakör. Ha menni kell, akkor menni kell, kiindulásnak bármelyik gyár jó, ahova felvesznek, aztán majd szépen megoldódnak a dolgok, derék dolog, hogy nem zárkózol el a kemény munkától a változtatás reményében. Ez csak a kezdet, amint összekapod magad és spórolsz egy kicsit, továbbléphetsz, tanulhatsz még valamit estin/levelezőn is.
2017. febr. 3. 17:48
 9/10 anonim ***** válasza:
7-es nem hülyéskedek. Hívd fel őket nem tudom az elérhetőséget mert a a barátjának a barátjának a barátja szisztéma szerint jutott el ide hozzánk is ugyan is mi Heves megyeiek vagyunk. De biztos van valami info vonal.
2017. febr. 3. 19:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Írd be hogy Győr Audi gyár hívd fel őket hogy szeretnél ott dolgozni, tesóm is dolgozott ott elment tesztet írni de már akkor holmistol ment és akinek sikerült a teszt az maradt akinek nem az ment haza
2017. febr. 3. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!