Miiért van mindenki úgy oda a valentin napért?
Kérdező, speciel azt se tudom, hogy mikor van pontosan valentin nap, csak annyit, hogy kb. február környékén kezdenek néha jönni mindenhol a posztok róla, hogy valentin nap így meg úgy, de ezeken általában másodpercek alatt átgörgetem, s ennyi is volt az érdeklődésem iránta. Igen, szingli vagyok, SŐT, nem volt még senkim eddig, de nem siránkozom, hogy egyedül kell lennem, stb... stb... meg amin még szoktak sokan :D
Nah, ennyire vagyok oda kb. érte :D
Alain Delon,
Ilyen nick névvel járva-kelve több kultúrát kéne mutatnod, mielőtt valakit teljesen ismeretlenül a fórumra nem illő jelzőkkel illetsz... :)
De komolyra fordítva: Hogy milyen gyökerei vannak, itt teljesen mindegy. Az a lényeg, hogy kik és milyen szándékkal hozták be a köztudatba - mert nem volt képben folyamatosa a történelemben, abban azért talán egyetértesz velem.
Végül megjegyzem, hogy ennek a csodálatos liberalizmusodnak is vannak mélyen ókori gyökerei. Akkor is hasonlóképpen kavargatták az üstben a rotyogós büdöset és most is ezt teszik, legfeljebb az izmusok elnevezési változnak. Utána meg csodálkoznak, ha időnként kiborul a bili és jön a sok "bunkókám". :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!