Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miiért van mindenki úgy oda a...

Miiért van mindenki úgy oda a valentin napért?

Figyelt kérdés
2017. febr. 3. 10:05
1 2
 11/19 ede1219 ***** válasza:
96%
"Én majd akkor tartok Valentin napot, ha a Time Square-n is tartanak busójárást."
2017. febr. 3. 11:17
 12/19 anonim ***** válasza:
7-es a bennem levő irigység semmit se magyaráz meg!
2017. febr. 3. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:
33%
Különben nekem sose tetszett a Valentin napban az, hogy az emberek nem gondolják komolyan, hogy szeretik egymást. Szóval éppen szeretik, de az is lehet, hogy pár hónap múlva szakítanak, s akkor vége lesz az úgynevezett szerelemnek. De az esküvőket is utálom, mert összeházasodik két ember, együtt vannak egy ideig, de utána meg a feleség le lép egy másik pasival, vagy a férj félre kefél egy másik nővel, akkor már vége mindennek. Pedig hát a pap az esküvőn azt mondja, hogy tartsanak ki egymás mellett jóban rosszban, szegénységben gazdagságban, aztán meg közben pár év alatt válással végződik a mai házasságok többsége. De mi értelme van a házasságnak, vagy a valentin napnak, ha csak egy ideig tart, de úgy is véget ér a kapcsolat? Az emberek többsége képtelen a hűségre, meg arra, hogy minden körülmények között kitartsanak egymás mellett. Tehát felesleges ünnepelni valentin napot, meg felesleges házasodni, mert úgy is vége lesz a kapcsolatok többségének. Szerintem elég lenne ha az emberek csak össze járnának dugni, s ennyi. Fölösleges esküdni, meg azt mondani valakinek fú de szeretlek téged, ha pár év múlva már nem is szereti az egyik ember a másikat.
2017. febr. 3. 11:43
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, speciel azt se tudom, hogy mikor van pontosan valentin nap, csak annyit, hogy kb. február környékén kezdenek néha jönni mindenhol a posztok róla, hogy valentin nap így meg úgy, de ezeken általában másodpercek alatt átgörgetem, s ennyi is volt az érdeklődésem iránta. Igen, szingli vagyok, SŐT, nem volt még senkim eddig, de nem siránkozom, hogy egyedül kell lennem, stb... stb... meg amin még szoktak sokan :D

Nah, ennyire vagyok oda kb. érte :D

2017. febr. 3. 14:11
 15/19 Alain Delon ***** válasza:
11: Ki tart busójárást amúgy?
2017. febr. 3. 15:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Sok hasonló mű-ünnep létezik. Ezek a liberális csinálmányok adott rétegeket céloznak meg. Kevés, amit sikerül meghonosítani, de szorgalmasan próbálkoznak. Ami engem illet, ezeket a napokat magamban elkeresztelem valami értelmesebbre, ami nekem is jelent valamit és együtt ünneplek másokkal. Mert nem véletlen a mondás: cirkuszt, kenyeret a népnek - és az istenadta nép örül neki.
2017. febr. 5. 09:50
 17/19 Alain Delon ***** válasza:
Ez annyira "liberális" csinálmány, hogy az eredete egyrészt a 14. századig, másrészt az ókori Rómáig vezet vissza. De neked minden mindegy, mert neked az a lényeg, hogy minél többször leírhasd, kimondhasd, hogy "liberális". Bár erről sem tudod, mit jelent, de most ez divat bizonyos körökben. Bunkókám!
2017. febr. 5. 11:15
 18/19 anonim ***** válasza:

Alain Delon,

Ilyen nick névvel járva-kelve több kultúrát kéne mutatnod, mielőtt valakit teljesen ismeretlenül a fórumra nem illő jelzőkkel illetsz... :)

De komolyra fordítva: Hogy milyen gyökerei vannak, itt teljesen mindegy. Az a lényeg, hogy kik és milyen szándékkal hozták be a köztudatba - mert nem volt képben folyamatosa a történelemben, abban azért talán egyetértesz velem.

Végül megjegyzem, hogy ennek a csodálatos liberalizmusodnak is vannak mélyen ókori gyökerei. Akkor is hasonlóképpen kavargatták az üstben a rotyogós büdöset és most is ezt teszik, legfeljebb az izmusok elnevezési változnak. Utána meg csodálkoznak, ha időnként kiborul a bili és jön a sok "bunkókám". :)))

2017. febr. 6. 19:55
 19/19 Alain Delon ***** válasza:
18: Látom, öccs, te csak egy dolog körül tudsz forogni. Vigyázz, nehogy elszédülj! (Bár, ki tudja, hogy te ugyanaz vagy-e a névtelenségedben?)
2017. febr. 6. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!