Nem érzitek azt, mennyire elpocsékolt idő az életben az, amit alvásra kell az embernek fordítania?
Nem, én pl szeretek aludni, illetve álmodni.
Kell ez a kikapcsolás az agynak. Különösen ha stresszes időszakod van, még örülsz is, hogyha el tudsz aludni, és végre nem kattog az agyad és idegeskedsz/szorongasz.
2-es vagyok
Ha épp elkap a flow valamilyen tevékenységgel, akkor nyilván de. Egyébként alapvetően meg nincs ilyen érzésem, nem tartom szükséges rossznak.
Ráadásul a legtöbb ember eleve rosszul használja fel a szabadidejét, szóval tökre nem lenne helyette hasznos az az idő 90%-ban. :)
Most még...
Ha megokosodsz akkor rájössz majd, hogy semmi értelme sem volt a földi létünknek.
Én szeretek aludni, meg jókat álmodni, meg aztán kell a kell a pihenés az agynak.
De egyébként meg, tényleg: jobb lenne, ha kb. olyan 3-4 óra elegendő lenne szunyálásra, mennyivel több időnk jutna másra!
Én is vagyok úgy, hogy még szeretnék fent lenni, ezt-azt csinálni, de kezd jönni az álom, és, hát, igen, "idő" van, aludni kell, másnap ugye fel is kell kelni valamikor...huh.
És amúgy is sok "muszáj" dolog van az életben, ami szintén húzza az időt.
"Az életünk 1/3-át átalusszuk, olyan szomorú."
Bizony, és ráadásul milyen gyorsan repülnek az évek...
Ma reggel munkába menet arra gondoltam, hogy a fenébe, nemrég volt Szilveszter, és már február elseje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!