Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valaki el tudná magyarázni,...

Valaki el tudná magyarázni, mit lehet ebben az undorító évszakban (és időben) szeretni?

Figyelt kérdés

1. Ugyanúgy járványok, influenza, megbetegedések vannak, így a hideg tél nem pusztítja el a vírusokat.

2. Az utak lefagynak, járhatatlanok, közlekedési balesetek vannak, csúszások.

3. A menetrend a szokásosnál is borzalmasabb, a jég és az ónos eső miatt ami ráfagy az útra, szinte semmi (és senki nem ér oda időben) sehová.

4. Sokkal depressziósabbak az emberek, a közérzet is a padlón van azért, ha kimennek, és percek alatt megfagynak.

5. Korán sötét, későn világos - Sem a lámpák nem égnek kevesebbet, sem a közbiztonság szempontjából sem jó.

6. Kevesebb gyümölcs, zöldség, és a meglévőknek is egekben az ára. Látott valaki mostanában nem-zöld paradicsomot 7-800 ft/kg alatt?

7. Korlátozott szabadtéri mozgás, sport programok. Ki szeretne hasraesni, vagy megfagyni a nap akármelyik időszakában ebben az időben?

Szóval próbálok rájönni, hogy mi a pozitívum a télben. Részemről a HAARP nyugodtan intézhetné, hogy végre eltűnjön teljesen a tél, és a leghidegebb idő is 10 fok felett legyen.

2017. jan. 31. 20:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%

1. Ez a többi évszakra is igaz

2. Én szeretek csúszkálni. Az autósokat nem sajnálom. Balesetek más évszakban is vannak, nem az időjárás a hibás azért, ha az útviszonyokhoz képest túl gyorsan mész, figyelmetlen vagy, stb.

3. Indulj el korábban.

4. Én pl. nem vagyok depressziós, a tél a kedvenc évszakom.

5. Én szeretem, ha korán sötétedik.

6. Télen is kapni lehet gyümölcsöket. Narancs, banán, ananász, pomelo stb. Annyival nem drágábbak, mint a nyáriak.

7. Na és mi a helyzet a jégkorcsolyával, szánkózással, síeléssel? Ezeket meg nyáron nem tudod csinálni. Szerintem futni is hóban a legjobb.

Az a baj, hogy mindenben csak a rosszat látod, kérdező.

2017. jan. 31. 20:45
 12/28 anonim ***** válasza:
44%

forraltbor, drift, jéghorgászat a ködbe vesző táj és épületek

olyan sejtelmesek, a sűrűn látogatott helyek ilyenkor kiürülnek

2017. jan. 31. 20:47
 13/28 piriiiii ***** válasza:
0%

Én mondjuk ezt kedvelem benne:

[link]

Igaz, hogy például Budapest belvárosában nem így néz ki a tél...

2017. jan. 31. 20:52
 14/28 anonim ***** válasza:
Akkor komám ha nem tetszik, koccolj le ÚjZélandra. Ott "télen" is 10fok csak a legalja.
2017. jan. 31. 20:52
 15/28 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Eléggé pesszimista a hozzáállásod, kissé nyugdíjas a siránkozásod. Szerintem minden évszakban van valami szép. Szerintem ha látnád a körülményeket az uniberzumban, hogy kb mekkora esély van egy bolygón, hogy egyáltalán víz legyen és ne -200C vagy +400C, rájönnél mekkora csoda itt ez a kellemes téli -15C, nyári 35C. Nem kell messzire nézni itt a saját naprendszerünket tekintve is kb két helyen feltételeznek jelentősebb vízkészletet. (Jupiter-Europa, Szaturnusz-Enceldus) Persze ott gyakorlatilag nincs légkör és jóval hidegebb, mint nálunk. Kicsit próbálj másképp tekinteni a szeretett Földünkre, amely az egyetlen élhető bolygó jelenleg, a legközelebbi exo bolygók is fényévekre vannak. A költözés jó megoldás lehet, csak nehogy nyáron túl meleged legyen máshol. Egyébként a paradicsom tudtommal nem szezonális, talán azért drága.
2017. jan. 31. 21:14
 16/28 anonim ***** válasza:
24%

Ennyiből..

Ne legyen nyár mert

-jobban ragad a hajad

-az innivalód 200fokos lesz

- meleged van

-leizzadsz majd jó büdös leszel

Ne legyen ősz mert..

-a levél pont ráesett a fejedre

-az eső miatt szar hangulatod lesz

Ember, legyen mindig tavasz vagy mi? xd :D

a magyaroknak semmi nem jó. leesik 3centi hó és már meghalnak xd

2017. jan. 31. 21:15
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, neked is a Cod és a WoW előtt telt a gyerekkor?
2017. jan. 31. 21:26
 18/28 anonim ***** válasza:

Szeretem a sötétet

Otthon bunkeresebb az érzés a fűtés és nagytakarók miatt

Nem irritálnak r.bancos oltozékű "nők"es rajtam sincs nyomás

Nincsenek a kozelben hangos koncertek es részegek

Tobb lé marad mert nincs aug 20 se es maj 1 se, meg hajos progik, meg allatkert meg nyaralás, meg ez meg az meg amaz amikbol nem érdemes kimaradni

Nem szolitgatnak le az utcán, nem tart fel senki, a szomszed is inkabb rohan

Stb

Én hajnalban, vagy esőben, vagy télen ugy érzem, eljött az én időm:)

2017. jan. 31. 22:02
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Nincsenek poloskák!!!
2017. jan. 31. 22:27
 20/28 anonim ***** válasza:
76%

1. A náthát és az influenzát a zárt terekben rád tüsszögő embertársaidnak köszönheted, nem a mindenkori időjárásnak. Ilyenkor pont azért terjednek gyorsabban, mert az emberek több időt töltenek a négy fal között.

2. Ez igaz, de vannak rá megoldások és emberek. Más kérdés, hogy sosem takarítják le időben az utakat és emiatt egyszerűbb lenne korcsolyával közlekedni a városban.

3. Nyáron is kritikán aluli a közlekedésünk (ráadásul olyankor meg a sínek olvadoznak), ez szerintem sosem fog már változni. Amíg a közlekedési társaságok minden egyes évben megdöbbennek attól, hogy létezik egy hideg, havas, jeges évszak, addig ne várj pontos vonatokat és buszokat.

4. Már aki. Engem például a sötét és a hideg táplál.

5. A közbiztonság nem azért rossz, mert létezik tél és sötétség, hanem azért, mert olyan a társadalmunk, amilyen.

6. Ez igaz, de azért ilyenkor is van mit enni. A paradicsom csak eredeti élőhelyén évelő, nyáron azért olcsóbb, mert akkor a hazait esszük, most meg nem, hiszen nincs szezonja.

7. Énénénénnagyonszívesen!

Nem vagyunk egyformák, én meg azt nem tudom elképzelni, mit élveznek mások a nyárban, amikor haldoklom a hőségtől, a tűző naptól, a túl sok fénytől, az izzadtságtól és a millió rovartól. Csak a gyümölcsösek és a virágokat szeretem benne. Nekem pont a 10 fok alatti idő lenne ideális.

2017. jan. 31. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!