Valaki el tudná magyarázni, mit lehet ebben az undorító évszakban (és időben) szeretni?
1. Ugyanúgy járványok, influenza, megbetegedések vannak, így a hideg tél nem pusztítja el a vírusokat.
2. Az utak lefagynak, járhatatlanok, közlekedési balesetek vannak, csúszások.
3. A menetrend a szokásosnál is borzalmasabb, a jég és az ónos eső miatt ami ráfagy az útra, szinte semmi (és senki nem ér oda időben) sehová.
4. Sokkal depressziósabbak az emberek, a közérzet is a padlón van azért, ha kimennek, és percek alatt megfagynak.
5. Korán sötét, későn világos - Sem a lámpák nem égnek kevesebbet, sem a közbiztonság szempontjából sem jó.
6. Kevesebb gyümölcs, zöldség, és a meglévőknek is egekben az ára. Látott valaki mostanában nem-zöld paradicsomot 7-800 ft/kg alatt?
7. Korlátozott szabadtéri mozgás, sport programok. Ki szeretne hasraesni, vagy megfagyni a nap akármelyik időszakában ebben az időben?
Szóval próbálok rájönni, hogy mi a pozitívum a télben. Részemről a HAARP nyugodtan intézhetné, hogy végre eltűnjön teljesen a tél, és a leghidegebb idő is 10 fok felett legyen.
1. Ez a többi évszakra is igaz
2. Én szeretek csúszkálni. Az autósokat nem sajnálom. Balesetek más évszakban is vannak, nem az időjárás a hibás azért, ha az útviszonyokhoz képest túl gyorsan mész, figyelmetlen vagy, stb.
3. Indulj el korábban.
4. Én pl. nem vagyok depressziós, a tél a kedvenc évszakom.
5. Én szeretem, ha korán sötétedik.
6. Télen is kapni lehet gyümölcsöket. Narancs, banán, ananász, pomelo stb. Annyival nem drágábbak, mint a nyáriak.
7. Na és mi a helyzet a jégkorcsolyával, szánkózással, síeléssel? Ezeket meg nyáron nem tudod csinálni. Szerintem futni is hóban a legjobb.
Az a baj, hogy mindenben csak a rosszat látod, kérdező.
forraltbor, drift, jéghorgászat a ködbe vesző táj és épületek
olyan sejtelmesek, a sűrűn látogatott helyek ilyenkor kiürülnek
Én mondjuk ezt kedvelem benne:
Igaz, hogy például Budapest belvárosában nem így néz ki a tél...
Ennyiből..
Ne legyen nyár mert
-jobban ragad a hajad
-az innivalód 200fokos lesz
- meleged van
-leizzadsz majd jó büdös leszel
Ne legyen ősz mert..
-a levél pont ráesett a fejedre
-az eső miatt szar hangulatod lesz
Ember, legyen mindig tavasz vagy mi? xd :D
a magyaroknak semmi nem jó. leesik 3centi hó és már meghalnak xd
Szeretem a sötétet
Otthon bunkeresebb az érzés a fűtés és nagytakarók miatt
Nem irritálnak r.bancos oltozékű "nők"es rajtam sincs nyomás
Nincsenek a kozelben hangos koncertek es részegek
Tobb lé marad mert nincs aug 20 se es maj 1 se, meg hajos progik, meg allatkert meg nyaralás, meg ez meg az meg amaz amikbol nem érdemes kimaradni
Nem szolitgatnak le az utcán, nem tart fel senki, a szomszed is inkabb rohan
Stb
Én hajnalban, vagy esőben, vagy télen ugy érzem, eljött az én időm:)
1. A náthát és az influenzát a zárt terekben rád tüsszögő embertársaidnak köszönheted, nem a mindenkori időjárásnak. Ilyenkor pont azért terjednek gyorsabban, mert az emberek több időt töltenek a négy fal között.
2. Ez igaz, de vannak rá megoldások és emberek. Más kérdés, hogy sosem takarítják le időben az utakat és emiatt egyszerűbb lenne korcsolyával közlekedni a városban.
3. Nyáron is kritikán aluli a közlekedésünk (ráadásul olyankor meg a sínek olvadoznak), ez szerintem sosem fog már változni. Amíg a közlekedési társaságok minden egyes évben megdöbbennek attól, hogy létezik egy hideg, havas, jeges évszak, addig ne várj pontos vonatokat és buszokat.
4. Már aki. Engem például a sötét és a hideg táplál.
5. A közbiztonság nem azért rossz, mert létezik tél és sötétség, hanem azért, mert olyan a társadalmunk, amilyen.
6. Ez igaz, de azért ilyenkor is van mit enni. A paradicsom csak eredeti élőhelyén évelő, nyáron azért olcsóbb, mert akkor a hazait esszük, most meg nem, hiszen nincs szezonja.
7. Énénénénnagyonszívesen!
Nem vagyunk egyformák, én meg azt nem tudom elképzelni, mit élveznek mások a nyárban, amikor haldoklom a hőségtől, a tűző naptól, a túl sok fénytől, az izzadtságtól és a millió rovartól. Csak a gyümölcsösek és a virágokat szeretem benne. Nekem pont a 10 fok alatti idő lenne ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!