Nagyon selejt vagyok, ha 25 évesen már három műtétem is volt?
Figyelt kérdés
Műtötték a szememet kancsalság miatt, volt vakbélműtétem és visszérműtétem is. Elég szerencsétlennek érzem magam a testem miatt.2017. jan. 31. 14:34
11/16 anonim válasza:
Én is 25 éves vagyok és szintén háromszor műtöttek (ebből az egyik vese beültetés volt...)
12/16 anonim válasza:
Hagyjál már! Van aki évente több műtéten esik át, mint te egész életeben, sőt meg sem éri a 25 éves kort!
13/16 anonim válasza:
Hülyén hangzik, de inkább örülj neki, hogy olyan betegségeid voltak, amikre volt gyógymód, megoldás.
Szintúgy crohn beteg vagyok, ami életem végéig velem lesz mégsem érzem magam selejtnek.
14/16 A kérdező kommentje:
Rendben, igazatok van... köszönöm szépen a kijózanító sorokat.
2017. jan. 31. 16:54
15/16 anonim válasza:
Emiatt egyáltalán nem vagy selejt.
Nekem 12 éves koromig volt öt műtétem.
16/16 anonim válasza:
Nézd, a selejtet kidobják.
Téged meg éppen ellenkezőleg : megjavítottak.
Szóval egyáltalán nem vagy selejt! Sőt.
Nekem is volt vakbélműtétem. A barátnőm néha előjáték közben szokta puszilgatni a heget, mert olyan érdekes bizsergések indulnak onnan nekem, ami más szervemre is jó kemény hatással van és óriási lepedőpartyt tudunk csapni utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!