Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon selejt vagyok, ha 25...

Nagyon selejt vagyok, ha 25 évesen már három műtétem is volt?

Figyelt kérdés
Műtötték a szememet kancsalság miatt, volt vakbélműtétem és visszérműtétem is. Elég szerencsétlennek érzem magam a testem miatt.

2017. jan. 31. 14:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Én is 25 éves vagyok és szintén háromszor műtöttek (ebből az egyik vese beültetés volt...)
2017. jan. 31. 15:55
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
Hagyjál már! Van aki évente több műtéten esik át, mint te egész életeben, sőt meg sem éri a 25 éves kort!
2017. jan. 31. 16:02
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

Hülyén hangzik, de inkább örülj neki, hogy olyan betegségeid voltak, amikre volt gyógymód, megoldás.

Szintúgy crohn beteg vagyok, ami életem végéig velem lesz mégsem érzem magam selejtnek.

2017. jan. 31. 16:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Rendben, igazatok van... köszönöm szépen a kijózanító sorokat.
2017. jan. 31. 16:54
 15/16 anonim ***** válasza:
37%

Emiatt egyáltalán nem vagy selejt.

Nekem 12 éves koromig volt öt műtétem.

2017. jan. 31. 18:13
 16/16 anonim ***** válasza:
54%

Nézd, a selejtet kidobják.

Téged meg éppen ellenkezőleg : megjavítottak.

Szóval egyáltalán nem vagy selejt! Sőt.

Nekem is volt vakbélműtétem. A barátnőm néha előjáték közben szokta puszilgatni a heget, mert olyan érdekes bizsergések indulnak onnan nekem, ami más szervemre is jó kemény hatással van és óriási lepedőpartyt tudunk csapni utána...

2017. febr. 2. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!